itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lockas du av att arbeta i ett företag där du får jobba nära verksamheten och våra kunder? Drivs du av att vara delaktig i hela processen och av att se resultatet av ditt arbete? Vill du vara en viktig del i vår utvecklingsresa och våra affärer? Då ska du söka rollen som Systemutvecklare med inriktning mot system och processutveckling på Nobeli!

Nobeli expanderar och satsar aktivt på att automatisera och digitalisera vår verksamhet och våra tjänster. Vi söker därför en verksamhetsorienterad systemutvecklare med inriktning mot system- och processutveckling som vill vara med och utveckla de tjänster som ligger till grund för Nobelis tillväxt.

Om Nobeli Business support

Nobeli Business Support är ett tjänsteföretag med kunderbjudanden inom bl.a. affärsområdena Spedition, Dokumenthantering, Lön, Inköp och Säkerhet. Företaget har ca. 140 anställda med en omsättning på ca 170 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna.

Nobeli Business Support erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor, kunder och leverantörer. Nobeli Business Support prioriterar kompetensutveckling och erbjuder stöd och resurser för att utvecklas i sin yrkesroll. Värdegrunden bygger på kompetens, kvalité, förtroende och framåtanda. Hela verksamheten befinner sig i en rolig utvecklingsfas med högt engagemang och en strävan framåt.

Läs mer på Nobeli.se

Arbetsbeskrivning

Du kommer bli en del av ett växande team för system och teknikutveckling och kommer jobba nära Nobelis verksamheter med förbättringar och automatiseringar av produktionsprocesserna.

En stor del av arbetsuppgifterna består av systemuppbyggnad och processer i samband med implementation av nya kunduppdrag. Du kommer också ha ett nära samarbete med kunder genom att ge stöd och råd inom systemteknik och processutveckling. Du kommer även ges möjlighet att jobba med systemförvaltning/underhåll av befintliga system samt implementera integrationer mellan system.

Du samarbetar också med tredjepartsleverantörer gällande applikationer och drift samt servar produktionsavdelningarna med komplex teknisk kompetens inom systemteknik och underhåll.

Vem söker vi

För att lyckas i rollen har du god kännedom om databashantering och tidigare erfarenhet av programmering i .Net med exempelvis C#. Vi ser även att du arbetat med integrationer mellan komplexa system samt har en universitetsutbildning inom systemvetenskap eller datateknisk utbildning.

Då satsningen på automatisering av processerna bygger på RPA (Robotic Process Automation) ser vi erfarenhet av detta som meriterande. Meriterande är det också om du har några års erfarenhet från tidigare arbete inom tjänsteproducerande verksamhet.

För att trivas i rollen ser vi att du som person vill ta ett stort eget ansvar och har en förmåga att få med andra människor i den gemensamma arbetsuppgiften likväl som du också kan arbeta självständigt. Då arbetsuppgifterna sker i interaktion med många olika kontaktytor inom olika områden har du en mycket god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, är serviceinriktad, trygg och engagerad i ditt arbete.

Eftersom hela verksamheten befinner sig i en expansiv fas är det viktigt att du ser förändringar som en möjlighet och brinner för den verksamhetsnytta som systemlösningar kan bidra med.

Du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska. Då resor kan förekomma krävs B-körkort.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Nobeli Business Support valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta Olle Öijen tel. +46 79-337 33 17 alt via mail, olle.oijen@axoconsulting.se. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsten ställer krav på godkänd säkerprovning av slutkandidat.

 

logga

Verksamhetsorienterad systemutvecklare till Nobeli Business Support

Ansök nu

Dela detta jobb