itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetsutvecklare med fokus utrustning och IT till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare med fokus utrustning och IT till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare med inriktning utrustning och IT till Medicinsk Diagnostik Karolinska. Ta chansen att bli en betydelsefull del av ett ambitiöst arbetslag med beställaransvar för verksamhetens utrustningar och IT. Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en möjlighet att vara del av ett av världens mest framgångsrika universitetssjukhus och driva teknikutveckling i framkant. Utrustning och IT är grundförutsättningar för verksamheten och utgör en signifikant del av verksamhetens budget. En stor del av utvecklingen möjliggörs av IT, till exempel inom AI som stödjer förbättrad diagnostik för patienten samt effektivare arbetsflöden för personalen.

Det sker mycket utvecklingsarbete inom funktionen kopplat till teknik, flöden, forskning, AI med mera och du kommer på olika sätt vara inblandad i projekt kopplat till utvecklingen. Flera av utvecklingsinitiativen är i teknikens framkant och stödjer att skapa framtidens vård.

Du blir en del av en härlig arbetsgrupp som består av drivna och erfarna medarbetare. För att du ska få en bra start hos oss erbjuds du en gedigen introduktion, både på central och lokal nivå.

Som anställd hos oss får du självklart ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Rollen som verksamhetsutvecklare innebär att driva utrustnings- och IT-frågor inom Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK). Du arbetar med viktiga frågor, både av operativ och strategisk karaktär, på ledningsnivå inom MDK och har direkt kontakt med verksamhetens olika chefer. Du är inte den tekniska specialisten, men har en god förmåga att samarbete med tekniska specialister och där du kombinerar teknik och verksamhet.   

Du kommer att lägga större delen av din arbetstid på frågor som rör beslutsunderlag, investeringar och projektledning. I samarbete med verksamheten kommer du använda din pedagogiska och tekniska förmåga för att driva utvecklingen framåt.

Du rapporterar till chefen för beställar- och verksamhetsstöd. 

Följande är några av arbetsuppgifterna:

 • Investeringsstrategi och investeringsanalyser för diagnostisk utrustning, (labb- och radiologisk utrustning).
 • Investeringsärenden.
 • Compliancefrågor för utrustning och IT.
 • Driva projekt och uppdrag kopplat till utrustning och IT.
 • Kvantitativ och kvalitativ analys, samt skapa beslutsunderlag.
 • Vara en länk mellan verksamheten och MDK:s stab i att följa upp kritiska frågor.
 • Proaktivt identifiera och förbättra utvecklingsområden.
 • Tätt samarbete med centrala funktioner såsom till exempel Medicinsk Teknik och IT. 

Vi söker

Vi söker dig som:

 • är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
 • har en god problemlösande analysförmåga. 
 • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • arbetar bra med andra människor.
 • har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du har en förmåga att tydligt och på ett pedagogiskt sätt beskriva dina resonemang där du aktivt anpassar förklaringen till olika målgrupper, från ledningen till enskilda sjuksköterskor och läkare.
 • effektivt kan ta fram och genomföra kvantitativa och kvalitativa analyser och kommunicera resultat på ett tydligt och strukturerat sätt.
 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar.
 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

För att trivas i rollen som verksamhetsutvecklare tror vi att du gillar att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Relevant högskole- eller universitetsutbildning, såsom civilingenjör, systemvetare, datavetenskap, civilekonom eller liknande.
 • God generell teknisk förståelse.
 • Erfarenhet av att driva projekt och uppdrag.
 • Erfarenhet av att arbeta med investeringskalkyler och beslutsunderlag.
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

Meriterande:

 • Erfarenhet av hälsosektorn.
 • Projektledning.

Om rekryteringsprocessen 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Examensbevis

Vi kan komma att tillämpa 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn SACO Telefon
saco.karolinska.karolinska@Regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare med fokus utrustning och IT till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset