itjobb.se

Verksamhetsutvecklare och Samordnare inom IT

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare och Samordnare inom IT

Hälsan och Stressmedicin

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin. 

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning

Vår nuvarande IT-ansvariga går över till annan verksamhet, och vi söker nu dig som uppskattar utmaningen att hantera både små och stora frågor inom IT-området. 
Till de större frågorna hör digitalisering av verksamheten och synkronisering med stora IT-projekt som startat upp i regionen - ett förändringsarbete som ställer krav på båda verksamheterna. Till de mindre vardagsnära uppdragen hör ett ständigt förbättringsarbete både när det gäller IT-kunskap bland våra medarbetare men också att se utvecklingsmöjligheter i våra befintliga IT-system.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningens verksamhetsutvecklare-IT initierar och samordnar du utvecklingsfrågor i samarbete med enheternas linjechefer och patientsäkerhets- och kvalitetsombud för att uppnå fastställda mål. Du kommer att vara direkt underställd förvaltningschefen, och adjungeras till ledningsgruppen. Du är Förvaltningens samordnare i IS/IT-frågor (SIS) och ansvarar för att samordna förvaltningens behov och krav gentemot Objekten i regionens IS/IT-styrmodell. Till din hjälp har du bland annat våra FHV-sekreterare/LITOR samt regionens IT-enhet.

Du initierar och samordnar strategiska utvecklingsfrågor samt deltar eller tar del av regiongemensamt IT-utvecklingsarbete. Du har också en aktiv roll i IT-projekt som rör förvaltningen samt planerar och ansvarar för IT-leveranser.

Vår målsättning är att ha kvalitetssäkrade och hållbara IT-lösningar som underlättar i arbetet, ökar kundnyttan och för oss in i framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom IT med några års arbetslivserfarenhet. Du har stort intresse av och goda kunskaper i användandet av IT-verktyg. Det är en merit om du har erfarenhet av arbete med projekt och utredningar. Vidare ser vi att du strävar efter förbättringar, är strukturerad, bra på att göra prioriteringar och har erfarenhet av att arbeta inom flera områden samtidigt. Du ska kunna driva frågor, ta egna initiativ och arbeta självständigt samtidigt som samarbetsförmåga och social kompetens är mycket viktiga egenskaper. Det blir en spännande utmaning att samordna de kommande större IT-projekt som förvaltningen har framför sig, likaväl som att driva och vara behjälplig i vardagliga IT-situationer. Vi ser det som en stor fördel om du är initierad i Västra Götalandsregionens digitaliseringsprojekt och har kunskaper om arbete i VGR.

Övrigt

Arbetet utgår från ledning och stab i Göteborg men du kommer även att utföra arbete på företagshälsovårdens fem enheter samt ISM. Vi ser gärna att du trivs med att resa i ditt arbete och tillbringa viss del av din arbetstid i de olika verksamheterna.

Tjänsten är på heltid, och körkort erfordras.
Dagtjänstgöring med flextid tillämpas.
Inom Hälsan och Stressmedicin ser vi mångfald som en tillgång.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100
Ort    Göteborg
Referensnummer    2019/3158

Kontakt    
Mirko Ivanovic, 0700-852591
Lillemor Björck, 0725-101453
Kerstin Hammerbo (from v 21) , 0767-649930

Sista ansökningsdag    2019-06-03

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare och Samordnare inom IT

Hälsan och Stressmedicin VGR