itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker 2 IT-tekniker till Huskvarna!

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Vi söker 2 IT-tekniker till Huskvarna!

2 IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Huskvarna!

Vi söker nu 2 st IT tekniker för kunds räkning till ett spännande uppdrag i Huskvarna. Denna tjänst passar dig som har erfarenhet av IT i kundmiljö, är driven, engagerad samt vet vikten av god service. Jobbet är en tillsvidareanställning som startar med 6 månaders provanställning.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du få ta del av varierande och spännande arbete inom IT med inriktning inom tillverkningsindustrin inom en mängd olika områden. I denna roll ska du vara väldigt självgående och snabb på att lära dig nya system och applikationer (kunden har mer än 2000 applikationer att supportera).

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är absolut viktigast för denna roll. Vi söker dig som har ett stort driv och engagemang, förstår vikten av att ge god service samt är social och trevlig mot kunder och kollegor. Troligen har du tidigare arbetat minst 3 år eller mer med IT i kundmiljö. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad och serviceminded.

Vi ser gärna att du har:
• Flera års (3–5) relevant erfarenhet av IT i konsultroll
• Brinner för konsultrollen och dess utmaningar och möjligheter
• Kompetens inom förändring och nya system
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift (vi vill gärna ha CV på engelska)
• Erfarenhet av nya lösningar och projekt för att förbättra verksamheten
• Vana att installera datorer med olika operativsystem som till exempel Windows, Linux, MAC.
• Företaget är inom en utvecklingsprocess för moln baserad IT verksamhet så ett plus är om du har erfarenhet inom Azure hantering och nätverk.
• Bra lokaliseringssinne då området hos kund är väldigt stort.

Det du kan förvänta dig är en trevlig arbetsplats där du kommer ha trevliga kollegor som du alltid kan vända dig till. Fasta arbetstider med en timmes flex på morgonen. Om du söker ett heltidsarbete under våren och vill samla på dig än mer erfarenhet inom IT-området är detta en tjänst för dig! Utöver detta kommer du ha en dedikerad konsultchef från Barona som stöttar dig under introduktionen, i dialog mot kund och ev. andra funderingar som skulle dyka upp under resans gång!

Om Barona
Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Ansökan
Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Lägg in en ansökan redan idag. Vi önskar bara CV/meritförteckning på engelska gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Isabelle Hyllienmark (isabelle.hyllienmark@barona.se). 

Dela detta jobb

Vi söker 2 IT-tekniker till Huskvarna!

Barona