itjobb.se

Vi söker Cloudspecialister som vill göra skillnad!

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Vi söker Cloudspecialister som vill göra skillnad!

Vi söker för närvarande utöka vårt cloudteam i Malmö. För oss är det viktigt att hitta rätt person som vi gillar (och som gillar oss, såklart!) vilket kan innebära att vi anställer en eller flera. Jag hoppas att du känner att du är en av dem!

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Passar jobbet dig?

En relevant utbildning och examen är givetvis en önskvärd grund att stå på, men det viktigaste är din inställning. Exempellåda på uppdrag:  

- Automatiserad Windows Virtual Machine delivery med VMWare, Ansible, Satellite, Python och Powershell

- Skapa (och underhålla) säkerhetslinjer för Windows och Linux för leverans mot Azure genom att använda Saltstack, Powershell och Python

- Openstack design och deployment för att passa en kunds hybrid/multi-cloud krav

- Hjälpa en kund skala upp applikationsutvecklingen och deployment från 5 kunder till 1000 genom att använda Azure DevOps, git source control och CI/CD pipeline

Känner du att detta är något du triggas av? Då är du varmt välkommen att ansöka!


Ansökan:

Skicka in ditt CV, alternativt länka med din LinkedIn, av vem du är som person genom att fylla i här nedan under ”ansök”. Vi tar p.g.a. säkerhetsskäl inte emot ansökningar via mail. 

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

Emma-Lena Gustafsson
Competence Manager, Human IT
emma-lena.gustafsson@humanit.se

Dela detta jobb

Vi söker Cloudspecialister som vill göra skillnad!

Human IT