itjobb.se

loggs

Vi söker IT-folk som delar vår filosofi

Ansök nu

Vi söker IT-folk som delar vår filosofi

Databasadministratör - en dag på jobbet 

Sysdba

Ibland är den ena dagen lik den andra och ibland inte. Oftast inte. Oavsett så är din dag präglad av ett nära samarbete med våra kunder. Ditt jobb är att administrera databaser, så du har kunskap om vilka metoder som används för att lagra data och vilka problem som kan komma att uppstå. Det gäller att ligga steget före så att du har koll på vilka lösningar du kan behöva vidta. Du ger råd och utbildar användarna och har koll så att säkerhetsrutinerna fungerar.

För att vi tillsammans ska vara den bästa partnern för våra kunder, behöver du vara nyfiken på att hålla dig uppdaterad på nya metoder, tekniker och programvaror. Det är viktigt att förstå samspelet mellan människor och datorer, tänka logiskt och analysera förlopp. Såklart har du lätt för att samarbeta och ta nya kontakter. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska.

Följ med oss in i framtiden på vår satsning på molnlösningar med hjälp av Oracle och DocuWare.

Webbutvecklare - en dag på jobbet

Webbutvecklare

Som utvecklare hos oss jobbar du både ensam och i mindre team och du jobbar alltid direkt med kund och beställare. Du kommer också i kontakt med icke-tekniska roller så det är viktigt att kunna förstå andras synsätt, genom kommunikation och dokumentation.

Din uppgift som webbutvecklare är att förenkla och effektivisera arbetsprocesser hos våra kunder, så din nyfikenhet och vilja att se möjligheter är avgörande. Självklart behövs en nypa internetnördighet också. Såklart har du lätt för att samarbeta och ta nya kontakter. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska. Att tala inför andra och driva en och annan workshop är en del av jobbet. Och sist men inte minst så är du pedagogisk.

Följ med oss in i framtiden på vår satsning på molnlösningar med hjälp av Oracle och DocuWare.

Supporttekniker - en dag på jobbet 

Supporttekniker

Den ena dagen är definitivt inte den andra lik. Det är användarna, från världens alla hörn, av kundens system som behöver din hjälp. En del behöver stöd i hur systemet ska användas men du kan också behöva lösa fel i systemet om det uppstår.

En av dina bästa egenskaper är att ställa frågor så att du ringar in vad som orsakar problemen och att du kan lotsa användaren fram till möjliga lösningar. Såklart har du lätt för att samarbeta och ta nya kontakter. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska. Och sist men inte minst så är du pedagogisk.

Vet du, klivet från supporttekniker till konsult är inte stort, så hos oss och våra kunder finns det alltid utvecklingsmöjligheter.

Följ med oss in i framtiden på vår satsning på molnlösningar med hjälp av Oracle och DocuWare.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte då att ta kontakt med vår VD Mårten Bergsten, rekrytera@stonebeach.se eller 073-509 87 77.

 

Dela detta jobb

loggs
Vi söker IT-folk som delar vår filosofi

StoneBeach