itjobb.se

Vi söker dig som är en riktig klippa på nätverk!

Företag Human IT
Ort
Utgår

2020-02-13

Ansök nu

Vi söker dig som är en riktig klippa på nätverk!

Vi söker dig som är Nätverksspecialist och vill utvecklas tillsammans med oss!

Du kan svaret på frågor som: ”Hur långt är ett snöre?”. Kanske inte, men att FTP i IT-världen kan stå för något annat än File Transfer Protocol.

I ditt vardagliga vokabulär ingår brandväggar, proxy, LAN, WAN, MAN, WLAN, VLAN, prioritera trafik, lastbalanserare, extenders, TCP/IP, QoS och annat som ingen vanlig person förstår…

Vi söker dig som eftersträvar att ligga i teknikens framkant. Vi erbjuder varierande, utvecklande och utmanande uppdrag.

Våra önskemål
Du som söker har gått en relevant utbildning. Som person trivs du med att ta ansvar och du trivs med att arbeta i team. Du kan formulera dig tydligt både på svenska och engelska. Du har en positiv inställning, är flexibel och har god kunskap om routingprotokoll, brandväggar och nätverkssäkerhet.

Det är meriterande om du har kompetens enligt nedan:

  • Erfarenhet/Kunskap motsvarande certifiering såsom CCNA/CCNP
  • Juniper

Human IT
Hos oss på Human IT sätter vi våra anställda i fokus och har en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare.

På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Tillsammans skapar vi en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det.

Övrigt
Vi erbjuder en attraktiv lönemodell. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Ansökan:
Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Vi söker dig som är en riktig klippa på nätverk!

Human IT