itjobb.se

Vi söker dig som är Nätverkstekniker!

Företag Human IT
Ort
Utgår

2020-06-02

Ansök nu

Vi söker dig som är Nätverkstekniker!

Vi letar efter en Nätverkskonsult till vårt härliga team i Stockholm! 

I ditt vardagliga vokabulär ingår brandväggar, proxy, LAN, WAN, MAN, WLAN, VLAN, prioritera trafik, lastbalanserare, extenders, TCP/IP, QoS, med mera! 

Vi söker dig som eftersträvar att ligga i teknikens framkant där vi erbjuder varierande, utvecklande och utmanande uppdrag.

Våra önskemål
Du som söker har gått en relevant utbildning. Som person trivs du med att ta ansvar och du trivs med att arbeta i team. Du kan formulera dig tydligt både på svenska och engelska. Du har en positiv inställning, är flexibel och har god kunskap om routingprotokoll, brandväggar och nätverkssäkerhet.

Du bör ha följande kompetenser: 

  • Erfarenhet/Kunskap motsvarande certifiering såsom CCNA/CCNP
  • Juniper

Human IT
Hos oss på Human IT sätter vi våra anställda i fokus och har en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare.

På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Tillsammans skapar vi en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det.

Övrigt
Vi erbjuder en attraktiv lönemodell. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Ansökan:
Välkommen att skicka in din ansökan till oss! Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden. 

Dela detta jobb

Vi söker dig som är Nätverkstekniker!

Human IT