itjobb.se

Vi söker dig som kan nätverk!

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-11-23

Ansök nu

Vi söker dig som kan nätverk!

Vårt nätverksteam i Stockholm behöver förstärkning! Vill du vara med och komplettera vårt härliga team?

Intresserad av att arbeta som konsult med varierande uppdrag och tycker det skulle vara roligt med något nytt och ingå i ett glatt och socialt team? Kontakta oss!

Vi söker dig som eftersträvar att ligga i teknikens framkant. Vi erbjuder varierande, utvecklande och utmanande uppdrag. Våra kunder återfinns inom offentlig och privat sektor i hela Stockholmsområdet.

Våra önskemål
Du som söker har gått en relevant utbildning. Som person trivs du med att ta ansvar och du trivs med att arbeta i team. Du har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska. För att passa in i konsultrollen är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och arbetar bra i grupp. Har du kunskap om routingprotokoll, brandväggar och nätverkssäkerhet ser vi det som positivt.

Det är meriterande om du har kompetens enligt nedan:

  • Erfarenhet/Kunskap motsvarande certifiering såsom CCNA/CCNP
  • Juniper

Human IT
Hos oss på Human IT arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det.

Övrigt
Vi erbjuder en attraktiv lönemodell. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Ansökan:
Låter detta intressant? Vänta inte! Skicka in din ansökan till oss på Human IT! 

För att ansöka skickar du in ditt CV till oss. Länka gärna din LinkedIn-profil.

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 120 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Vi söker dig som kan nätverk!

Human IT