itjobb.se

Om företaget / verksamheten

Är du en person som brinner för IT- och nätverkstekning? Tycker du om att arbeta med felsökning och problemlösning? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi Anläggningstekniker inom IT-drift till vår sektion ”IT-Drift Nätverk” i Malmberget. Vårt uppdrag är att säkerställa en hög tillgänglighet och kvalitet på LKAB koncernens IT-tjänster så att alla verksamhetsdelar erhåller ändamålsenliga och störningsfria IT system. Vår sektion ansvarar också för löpande drift, underhåll och andra tekniska insatser för att säkerställa funktion och tillgänglighet för LKABs hela verksamhet.

Om tjänsten

Som Anläggningstekniker inom Nätverk ingår du i ett team som dagligen anlägger samt felsöker den fysiska kommunikationsinfrastrukturen i Malmbergsgruvan. Du kommer att hantera fiber-, signalkabel samt hantering av aktiv utrustning för att möjliggöra bl.a. datakommunikation, telekommunikation, komradio, mobiltelefoni och CCTV. Stationeringsorten är Malmberget. Tjänsten omfattar dagtidsarbete. I tjänsten kan periodisk beredskapstjänstgöring bli aktuell.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för IT och nätverksteknik, har gymnasial utbildning inom el/tele eller motsvarande erfarenhet inom nätverksområdet. Du är kreativ och har ett naturligt driv, är nyfiken beträffande nya lösningar som passar till LKABs tekniska miljö. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, subventionerad tandvård.

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 29 september 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta gruppchef IT-drift Jonas Larsson, 0970-73777. Välkommen med din ansökan! Fackliga kontakter:Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532Ledarna Södra - Stefan Tallfjärd, 0970-79561 Om LKAB:LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag

Vi söker drivna Anläggningstekniker inom IT!

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb