itjobb.se

Drupalutvecklare sökes

Är du en Drupalutvecklare som älskar att  skapa fantastiska responsiva webbar i världens bästa CMS precis som vi gör så erbjuder vi dig ett makalöst spännande arbete som fullstackutvecklare.

Hos Awave kommer du att arbeta med olika Drupalprojekt - Allt från avancerade multisiter med e-handel , intranät och avancerade integrationer till responsiva webbplatser åt kända varumärken.

Du kommer att jobba agilt i team som tillsammans säkerställer att tekniken ligger i framkant.  Varje team består av  projektledare, UX designer, digital strateg och en utvecklarkompis.

Vi använder den senaste tekniken i allt vi gör och är alltid öppna för att prova nya lösningar som ligger i framkanten.    

Som medarbetare på Awave kan du förvänta dig innovativa projekt och en företagskultur som präglas av högt i tak och en god balans mellan arbete och privatliv.

Om dig

Du är självsäker i rollen som Drupal guru och har jobbat med detta ett antal år. Du brinner för att maximera Drupalplattformens egenskaper och är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ då vi jobbar som ett team.

Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi tillsammans kontinuerligt levererar projekt. Du måste vara nyfiken på att lära dig mer inom ditt kompetensområde och kunna förmedla dina kunskaper vidare. Du vill utvecklas i din roll som Drupalutvecklare och ser en begräsning som en början till en ny möjlighet!

Du

  • Bor i Stockholm eller någonstans i vårt avlånga land och kan tänka dig att komma till HK någon gång då och då
  • Har flera års erfarenhet av Drupal frontend
  • Har flera års erfarenhet av Drupal backend
  • Erfarenhet av  objektorienterad programmering och Symfony
  • Ser storheten i att arbeta i team med utvecklare
  • Brinner för  att skapa en möjlighet av ett problem
  • Gillar att arbeta metodiskt och strukturerat

Kontakta oss om du vill ha mer info om tjänsten eller varför inte kliva på direkt och skicka in en ansökan via "Ansök nu"

Här hittar du mer information om Awave som arbetsgivare

VI SÖKER DRUPALUTVECKLARE

Företag Awave AB
Ort
Utgår

2019-04-08

Ansök nu

Dela detta jobb