itjobb.se

Om företaget / verksamheten

Motiveras du av att ständigt utveckla dig själv och verksamheten? Är du en nyfiken person som drivs av att få samarbeta med andra i olika projekt? Då har du hittat rätt! Vi söker just nu dig som vill arbeta som Kommunikationstekniker inom IT-Drift i Malmberget. Vårt uppdrag är att säkerställa en hög tillgänglighet och kvalitet på LKAB koncernens IT-tjänster så att alla verksamhetsdelar erhåller ändamålsenliga och störningsfria IT system. Inom IT-avdelningen ingår vår sektion ”IT-Drift Nätverk” och vi ansvarar för löpande drift, underhåll och andra tekniska insatser för att säkerställa funktion och tillgänglighet för LKABs hela verksamhet.

Om tjänsten

Som Kommunikationstekniker inom IT-Drift Nätverk rapporterar du till din gruppchef. Du fungerar som en teknisk resurs inom en driftgruppering med tekniskt utmanande uppgifter inom drift såsom avancerad felsökning, felavhjälpning, installation och konfiguration och förebyggande underhåll. Du kommer också medverka som resurs i den löpande teknikutvecklingen som LKAB anpassar sig till vilket också innebär att deltaga i olika tekniska projekt tillsammans med våra Infrastruktur arkitekter då vi kontinuerligt bygger infrastruktur och nätverk för att följa produktionen ovan och under jord. Stationeringsorten är Malmberget men driftgrupperingen ansvarar över hela LKAB-koncernens världsomspännande nätverk. I tjänsten kan periodisk beredskapstjänstgöring bli aktuell.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för IT och nätverksteknik, har högskoleutbildning inom nätverksområdet eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Som Kommunikationstekniker behöver du vara analytisk och motiveras av att arbeta med problemlösning. Du är kreativ och nyfiken beträffande nya lösningar som passar till LKAB’s tekniska miljö och dess tekniska strategier. Du har erfarenhet av drift och underhåll inom nätverk med dess ingående komponenter. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten likaså B-körkort. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, subventionerad tandvård

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 29 september 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta gruppchef IT-drift Jonas Larsson, 0970-73777. Välkommen med din ansökan! Fackliga kontakter: Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532Ledarna Södra - Stefan Tallfjärd, 0970-79561 Om LKAB: LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag

Vi söker en analytisk Kommunikationstekniker inom IT

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb