itjobb.se

Vi söker en driven G Suite Tekniker!

Ort
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Vi söker en driven G Suite Tekniker!

Vi söker en driven G Suite Tekniker!

Vad söker vi?
Vi söker efter en G Suite tekniker. Trivs du att arbeta i projekt i en koordinerade IT-supportroll och har vana av att arbeta i Google plattformen G Suite. Då har vi uppdraget för dig! 

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag. 

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter.

Rollbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du arbetar i projekt. Rollen är varierade där du kommer att arbeta med IT-support och ha en koordinerande roll. 

Arbetsuppgifterna består bland annat av att supportera och hjälpa användare med deras tekniska problem via telefon och mejl. Som konsult hos oss kommer du med stor sannolikhet arbeta i en av våra kunders servicedesk eller på plats på deras kontor. 

Du som söker
För att passa in i rollen som G Suite tekniker tror vi att du har gått en gymnasieutbildning med IT inriktning eller så har du bara ett brinnande intresse för teknik. Du behöver ha vana av att arbeta teambaserat i kombination med att kunna driva arbetsuppgifter självständigt med stort eget ansvar. 

Du är en serviceinriktad person som trivs med att hjälpa andra och lösa deras tekniska problem. Vidare tror vi att du gillar variation och att utvecklas eftersom det är en naturlig del av konsultrollen.

För att passa in i rollen

  • Du har erfarenhet och god kännedom om att arbeta i Google plattformen G Suite, samt Windows operativsystem, nätverk och Mac. 
  • Minst 1 års erfarenhet
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och konsultpott. På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Uppdragen hos kund varierar men de flesta uppdragen är komplexa och varar över en längre period.

Övrigt
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Hur söker du?
Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Länka gärna din LinkedIn-profil om du har någon!

Dela detta jobb

Vi söker en driven G Suite Tekniker!

Lexicon IT-konsult