itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Vi söker en geek #1337

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Vi söker en geek #1337

Dina arbetsuppgifter

Vad roligt att vi fångat ditt intresse och att du valt att fortsätta läsa vidare. Som IT-tekniker hos vår kund kommer en vanlig dag bestå av 60% utveckling av ny utrustning samt 40% supportera produktion med befintlig utrustning som behöver mer kärlek i form av uppdatering eller utbyte av komponenter. Du kommer tillhöra ett team på 17 personer där hälften supporterar produktion i någon form på kundföretaget.

Du kommer bland annat få arbeta med att utveckla och montera ihop utrustning som testar kretskorten efter TDS beskrivningar. Du kommer även få felsöka och förklara vad som är fel på kortet och läsa av TDS. Ditt arbete kommer helt enkelt kretsa (haha) kring kretskort.

Din profil och kvalifikationer

Vi är som sagt väldigt nyfikna på dig som är en riktig nörd. Du brinner för kretskort, hårdvara och att rodda runt bland alla komponenter. Krav på att vara social? Nope, här är det dina tekniska kunskaper vi efterfrågar!

Skallkrav

  • Kunskaper inom kretskort eller PCBA (print Circut Board Assembly)

  • Kunna läsa av TDS (Tast Data Spec) som förklarar vad för funktioner på kretskortet som behöver testas för att godkänna kvalitén

  • Kunskaper om felsökning av kretskort

  • Montering av utrustning som testar kortet efter TDS

  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Vi söker en geek #1337

Centric Professionals AB