itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vi söker en intern IT-tekniker

Ansök nu

Vi söker en intern IT-tekniker

Söker du efter ett stimulerande och omväxlande arbete? Är du riktigt vass på IT-drift och drivs av att hjälpa dina kollegor i olika tekniska frågor? Skulle dessutom vilja arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Nu utökar vi personalstyrkan på vår IT-avdelning för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster samt spännande utvecklingsprojekt. Därför söker vi dig som har god kunskap inom IT-drift och är intresserad av att vara en av våra interna driftexperter. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.

Arbetet som IT-tekniker består i att bistå våra anställda i ärenden av teknisk karaktär. Du kommer tillsammans med övriga kollegor på intern IT att underhålla och utveckla vår interna driftmiljö, vilket innebär hantering av servrar och backuper. Vidare kommer du att hjälpa våra anställda med klientinstallationer och hantering av mobila enheter. Arbetet innebär att snabbt försöka lösa problem som uppkommer i våra driftsmiljöer och att alltid försöka ha användaren i fokus.

Vad vi erbjuder

På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.

Utöver detta erbjuder vi även:
• Ett välstrukturerat onboarding-program
• Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
• Ett generöst friskvårdsbidrag
• Flexramar och möjlighet till distansarbete i viss mån

Om dig

För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har goda kunskaper inom IT-drift.

Som person är du prestigelös och lösningsorienterad och tycker det är spännande att vara med på den resa som företaget är inne på. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du tidigare arbetat med IT-drift eller liknande arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har god förmåga att kommunicera med din omgivning. Du är driven, engagerad och van vid att arbeta både på egen hand och i grupp.

Vi söker dig som:
• Har relevant eftergymnasial utbildning
• Är van vid kontakter med medarbetare och trivs med att jobba utåtriktat
• Har lätt för att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska

Om oss

På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!

Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.

Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Några exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Välkommen med din ansökan!

Skicka ditt CV och ett personligt brev senast den 2022-10-16. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 221016-IT i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Olausson Bragança på telefon 073-720 29 59 eller e-post per.olausson-braganca@flexapplications.se.

 

 

Dela detta jobb

logo
Vi söker en intern IT-tekniker

Flex Applications Sverige AB