itjobb.se

Vi söker en IT-tekniker som vi jobba heltid på fält!

Företag Barona
Ort
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

Vi söker en IT-tekniker som vi jobba heltid på fält!

Kort om arbetet som fälttekniker
Arbetet som fättekniker kommer bestå av att jobba med teknik på plats hos våra slutkunder, d.v.s. i butiker, konferensytor och kontor. Arbetet kommer inkludera att byta ut hårdvara samt en hel del laptop och PC-jobb. Jobbet kommer kräva att du reser inom Västerås kommun. Det krävs att du har körkort och tillgång till bil i jobbet. Det här är ett jobb för dig som gillar att få ha kundkontakter i jobbet, har ett stort hårdvaruintresse samt gillar att få åka runt i jobbet!

Starten är omgående med respekt för andra åtaganden. Arbetstiderna är under kontorstider på vardagar, i början kommer du få upplärning av en av våra andra duktiga tekniker. Rollen är på heltid.

Om dig

  • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom IT, hårdvara och reparationsjobb alternativt kan påvisa ditt starka IT-intresse genom fritidsprojekt eller annat. Även IT-utbildning är meriterande.

  • Viktigast för rollen kommer dina personliga egenskaper att vara, vi vill ha dig som är händig, ansvarstagande, kommunikativ, initiativtagande och serviceinriktad.

  • Krav: Körkort & tillgång till bil

  • Flytande i Svenska & Engelska

Om Barona
Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Ansökan
Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Lägg in en ansökan redan idag. Vi önskar bara CV/meritförteckning gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Isabelle Hyllienmark (Isabelle.hyllienmark@barona.se). 

Dela detta jobb

Vi söker en IT-tekniker som vi jobba heltid på fält!

Barona