itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vi söker integrationsutvecklare/-arkitekter

Ansök nu

Vi söker integrationsutvecklare/-arkitekter

Vi söker fler riktigt vassa integrationsutvecklare/integrationsarkitekter som vill vara delaktiga i skapandet av Sveriges bästa konsultbolag! Är du rätt person så finns här mycket goda utvecklingsmöjligheter både i konsultrollen och inom bolaget.

Hos oss kommer du att arbeta som rådgivande och relationsbyggande integrationskonsult, mestadels ute hos kund. Dina uppdrag kommer att variera mellan roller som integrationsutvecklare, integrationsarkitekt och teknisk projektledare. byBrick har många kunder inom ett flertal branscher vilket gör att du kommer bygga värdefull kunskap och erfarenhet kring olika verksamheter, arkitekturer och integrationssystem.

Du har en stabil grund inom .NET och erfarenhet av roller som integrationsutvecklare eller integrationsarkitekt. Du har även stor vana av integrationsbaserad design och utveckling, god kontroll över integrationsspecifika designmönster och en förståelse för tjänsteorienterad arkitektur och semantisk integration. Har du även erfarenhet av teknisk projektledning så är det en fördel.

Du tycker om att utveckla, lösa problem och lära dig nya tekniker samt är bekväm med att ta ansvar och vara drivande i projekt och uppdrag. Du kan höja blicken och se framåt.

 

 

Dela detta jobb

logo
Vi söker integrationsutvecklare/-arkitekter

Bybrick AB