itjobb.se

Vi söker IT-supporttekniker!

Ort
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Vi söker IT-supporttekniker!

Vi söker dig som trivs med att arbeta i telefonsupport och har lite erfarenhet av IT-branschen.

Är du Intresserad av att arbeta som konsult med varierande uppdrag och tycker det skulle vara roligt med något nytt och ingå i ett socialt och kompetent team? Kontakta oss! 

Vi erbjuder varierande, utvecklande och utmanande uppdrag.

Rollbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du supporterar och hjälper användare med deras tekniska problem via telefon. Du kommer att arbeta i kundens servicedesk där du ingår i ett stort team. 

Våra önskemål
För att passa in i rollen som Junior supporttekniker är du en social och serviceinriktad person som trivs med att prata i telefon. Du motiveras av att hjälpa andra och ta eget ansvar. 

Du har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska. 

För att passa in i konsultrollen är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och arbetar bra i grupp.  

Meriterande 

  • Gymnasial utbildning med IT-inriktning
  • Erfarenhet av arbete med IT-support eller kundtjänst
  • Du är bekant med något av de större ärendehanteringssystemen
  • Du har kunskap om kontohantering i Active Directory
  • Du har kännedom om exempelvis Office 365, MS Officepaketet, MS Exchange, Nätverk, Mac eller Windows operativsystem, Microsoft klient- och serveroperativ, nätverk, Mac, MS Office, Office365.

Lexicon IT-Konsult 
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det. 

Övrigt
Vi erbjuder tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Ansökan:
Skicka in din ansökan till oss på Lexicon IT-Konsult! 

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

Vi söker IT-supporttekniker!

Lexicon IT-konsult