itjobb.se

Vi söker konsulter inom IT. Skicka in din generella ansökan idag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-28

Ansök nu

Vi söker konsulter inom IT. Skicka in din generella ansökan idag!

Academic Work är det största bemannings- och rekryteringsföretaget på tjänstemannasidan i Sverige med mängder av nya och spännande tjänster tillgängliga varje dag. Om du inkommer med ditt CV till oss kommer vi kontakta dig om vi hittar ett uppdrag som kan passa just dig!

Om tjänsten

Om du blir anställd som konsult på Academic Work får du möjligheten att bredda och fördjupa din kompetens inom ett eller flera områden, testa på olika roller och skapa ett nätverk som kommer vara värdefullt i din fortsatta karriär. Oavsett om du precis tagit examen eller har arbetat i några år, är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig på vägen!

Genom att skicka in ditt CV via denna annons kommer du med i vårt nätverk vilket innebär att vi kan kontakta dig om vi får in ett passande uppdrag för dig. Vi vill även att du fortsätter att hålla koll på vår hemsida och söker intressanta tjänster. Detta är endast en komplement för att öka chansen till arbete hos oss och våra kunder. Läs mer om att vara konsult.

Du kan läsa mer om vilka tjänster vi vanligen har inom IT här.

Samtliga våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Exakt vilka förmåner du omfattas av beror på anställningsformen.

Vi söker dig som

  • Har examen från en eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig

  • Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och en fena på att lösa kluriga problem

Stämmer det in på dig? Varmt välkommen att skicka in ditt CV!

Vi ser gärna att det framgår i ditt CV vilka yrkesroller du är intresserad av. Om du har frågor kan du kontakta rekryteringsteamet i Gävle via mail.

Information om företaget

Academic Work är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med nöjdast kunder i branschen sedan 2011 enligt Svenskt Kvalitetsindex. Förutom våra 19 kontor runt om i landet finns vi idag även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. 2018 omsatte vi 2,5 miljarder kronor i Sverige och ca 3,7 miljarder kronor i koncernen.

 

Dela detta jobb

Vi söker konsulter inom IT. Skicka in din generella ansökan idag!

Academic Work