itjobb.se

Hälso- och sjukvården som bransch är mitt i en omvälvande digital transformation. Som marknadsledande i Sverige tar Cambio Healthcare Systems ett stort ansvar i att driva utvecklingen och det är viktigt för oss att alla våra medarbetare brinner för att utveckla och förbättra vården.

Cambio Healthcare Systems har startat en spännande resa mot SaaS där vi kommer att förändra hur vi producerar och levererar våra produkter. För att kunna göra den resa behöver vi bygga upp DevOps i Sverige och på Sri Lanka.

Vill du vara med på vår förändringsresa?

Om tjänsten

Som DevOps arkitekt kommer du att ha en central roll i denna transformation. Du kommer att jobba med att bygga upp, förbättra och underhålla infrastrukturen för vår Continuous Delivery pipeline. Du kommer även att vara med och bygga upp vår DevOps både i Sverige och på Sri Lanka.

Önskvärda kvalifikationer

  • Du har högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap eller en av civilingenjörsutbildningarna
  • Du har flerårig erfarenhet av att jobba inom DevOps gärna med erfarenhet av DevOps transformering
  • Är van att utveckla lösningar tillsammans med kravställare
  • Har stor förståelse för mjukvaruutvecklarnas vardag, gärna med egen utvecklarbakgrund
  • Har stor erfarenhet av både Linux och Windows
  • Har erfarenhet att hålla i utbildningar
  • Är väl insatt i utvecklingsmiljöer, byggen, installation och testsystem
  • Är väl insatt i Javautveckling och byggsystemet Maven
  • Har stor kunskap inom infrastruktur för Continuous Delivery, såsom Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube, Docker, Kubernetes
  • Behärskar engelska i både tal och skrift

Vem är du?

För att lyckas i tjänsten tror vi att du är passionerad Agile och Continuous Delivery förespråkare. Du gillar utmaningar och är en problemlösare med en förmåga att se helheten. Du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta, både med personer i din närhet som med personer som befinner sig i andra delar av världen. Du är driven och har en förmåga att få andra personer i din närhet att växa.

Placeringsort: Linköping

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att maila till ove.flisberg@www.cambio.se.loopiadns.com. Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor via telefon.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer? Fråga mig!

OVE FLISBERG
CM Manager
ove.flisberg[a]cambio.se
+46 13 20 03 00

Vi söker nu en DevOps Architect

Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb