itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker projektledare inom IT till Codemill!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-08

Ansök nu

Vi söker projektledare inom IT till Codemill!

Har du erfarenhet av att tidigare ha jobbat med mjukvaruutveckling och även erfarenhet från en ledarroll inom IT? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker nu en projektledare till Codemill där du blir erbjuden en utmanande roll med stort ansvar för deras olika projekt. Codemill säljer och utvecklar videoappar till världsledande medieföretag och i takt med att de växer är de nu på jakt efter nya talanger.

Om tjänsten

Codemill är ett företag som säljer och utvecklar cloud-baserade videoappar för olika ledande mediaföretag. Produkterna hjälper deras kunder med att hantera deras kvalitetskontroll, marknadsföring och olika AI-lösningar. Dom strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen inom IT i Sverige och värdesätter deras anställa och företagskulturen högt. Codemill har de senaste åren vuxit och trenden håller i sig.

I rollen som projektledare kommer du att leda olika projekt genom hela dess livscykel. Du kommer även att vara en del av deras Project Office där du tillsammans med teamledare arbetar för att utveckla hur Codemill leder och arbetar med projekt. Dina mål i rollen kommer att vara hög kundnöjdhet, glada team och lönsamma projekt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att leda, planera och koordinera projekt som drivs av multifunktionella team bestående av UX-designers och mjukvaruutvecklare. Generellt sätt så arbetar man i sprints. Dina tekniska kunskaper och tidigare erfarenheter kommer att komma till användning då du jobbar nära teamet och är involverade i många olika delar i projekten. Med hjälp av ditt ledarskap kommer du att motivera och engagera de anställda i deras arbete, vilket är en viktig del av den här rollen.

Genom kundmöten kommer du att säkerställa att företaget levererar det kunden efterfrågar. Då Codemill har många internationella kunder så genomförs dessa möten ofta på obekväma tider. I rollen kommer du också att uppdatera olika parter som är involverade i projekten hur det går i processen. Du kommer att arbeta med tidplanen och tidsuppföljningen samt faktureringen av de olika delarna i processen. I rollen kommer du även att samarbeta med säljavdelningen.

Vi söker dig som

Vi letar efter dig som tidigare har jobbat som mjukvaruutvecklare och som har några års erfarenhet av en ledarroll inom samma område. Vi vill gärna se en meritlista på vad du gjort, ansvarat för och åstadkommit i din roll som projektledare. Utöver detta ser vi att du:

  • Har bra tekniska kunskaper som du fortsätter att uppdatera och utveckla.
  • Kan kommunicera obehindrat på engelska då de jobbar med internationella kunder

Det är meriterande om du har erfarenhet av JIRA, Confluence, Slack och Google Workspace.

Som person du...

  • Strukturerad
  • Resultatinriktad
  • Ansvarstagande

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, direktrekrytering

Placering: Codemill har sitt huvudkontor i Umeå men är flexibel med vart ifrån man arbetar

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Vi söker projektledare inom IT till Codemill!

Academic Work