itjobb.se

Vi söker supporttekniker till Södertälje

Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Vi söker supporttekniker till Södertälje

Just nu söker vi efter supporttekniker som har ett stort IT-intresse och som vill jobba med tekniska utmaningar. Du kommer sitta hos vår kund som håller till i Södertälje. Du kommer att arbeta i en avancerad support och få många spännande utmaningar. Du kommer att arbeta minst 50% i telefonsupport så du bör tycka om att prata i telefon och vara mycket serviceinriktad gentemot användarna. 

Rollbeskrivning
Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder i rollen som supporttekniker. Dina arbetsuppgifter kommer generellt sett innebära att du arbetar med felsökning och du kommer eventuellt att supportera och hjälpa användare med deras tekniska problem. Eftersom du arbetar hos olika kunder och med olika uppdrag så kommer ditt arbete att vara varierande. Uppdragen är oftast komplexa och varar under en längre tid.  

Du som söker
Du som söker rollen som supporttekniker hos oss har troligtvis gått en gymnasieutbildning med IT-inriktning eller så har du bara ett brinnande intresse för teknik. Du är en nyfiken person som vill utveckla dina kunskaper inom IT. Vi söker efter personer som brinner för felsökning och är problemlösare. Du bör tycka om att ge service till användarna via telefon. För att passa in i konsult- och supportrollen är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, arbeta bra i grupp och att du har en positiv inställning.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du:

  • Har mer än ett års erfarenhet av arbete med IT support. 
  • Är bekant med något av de större ärendehanteringssystemen.
  • Har kännedom av produkter som exempelvis Active Directory, Microsoft klient- och serveroperativ, nätverk, Mac, MS Office, Office365.
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.

Om Lexicon IT-konsult 
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och konsultpott.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det. 

Övrigt
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm.

Skicka in din ansökan omgående, vi rekryterar löpande!  

Sökord: IT-support, 1 st line tekniker, 2nd line, Supporttekniker, Stockholm, Södertälje, Heltid.

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

Vi söker supporttekniker till Södertälje

Lexicon IT-konsult