itjobb.se

Vi söker utvecklare till ett internationellt investmentbolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Vi söker utvecklare till ett internationellt investmentbolag!

Är du nyutexaminerad inom IT och hungrig efter mer kunskap? Vi letar efter en utvecklare som vill göra en skillnad i ett företag som jobbar med privatinvesteringar. Du kommer att arbeta med den senaste tekniken och måste ha kunskap i programmeringsspråken SQL eller Java. Är du rätt person för denna position? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker åt vår kunds vägnar en utvecklare beläget i hjärtat av Stockholm i riktigt trevliga och fina lokaler. På företaget råder en mycket bra atmosfär där kollegor samarbetar tätt med varandra för att hela tiden driva verksamheten framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du jobba i ett team som arbetar med att effektivisera processer och system. De arbetar med den absolut senaste tekniken och strävar efter att alltid anpassa sig till den ständigt växande tekniska industrin. En viktig del av jobbet är att ha ett öppet sinne och ett intresse för finansbranschen som gör en nyfiken att lära sig ny teknik.

Du kommer till exempel att arbeta med Java, JavaScript och SQL där möjligheter get att hela tiden utveckla dina kunskaper inom nya områden. En del av arbetat kommer att handla om att hantera data och databaser men du kommer även vara en del i ett projekt som handlar om att skapa nya lösningar för integration.

Rollen passar dig som har ett kreativt och öppet sinne och som har ett öga för att se potentialen i existerande data. En annan viktig del i denna roll är att du har intresse för företagets kärnverksamhet och är sugen på att lära dig mig om finansbranschen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

 • Har en utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

 • Är flytande i engelska i både tal och skrift

 • Har goda kunskaper i programmering i SQL, Java och Javascript

Som person är du nyfiken och gillar att lära dig nya saker, vi ser gärna att du är van att driva ditt arbete framåt själv. Vi letar efter någon med öga för detaljer och har ett problemlösartänk för att identifiera nya lösningar.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Blasieholmen, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Dela detta jobb

Vi söker utvecklare till ett internationellt investmentbolag!

Academic Work