itjobb.se

logga

​Vi söker verksamhetskonsult till expansivt IT företag

Företag NOFT
Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

​Vi söker verksamhetskonsult till expansivt IT företag

DH Solutions är ett familjeföretag som befinner sig i en expansiv fas och arbetar mot mål som; tillväxt, innovativa & smarta lösningar samt med visionen om en jämställd arbetsplats där vi tillsammans har ansvaret att agera hållbart. Vi känner stort engagemang för IT branschen och vill inte bara verka i den, vi ska vara med och utveckla den! För oss är det en självklarhet att vi engagerar oss i diverse samhällsrelaterade projekt såsom kvinnliga IT-nätverk, skapa intresse för teknik i ung ålder samt engagerar oss i flertalet föreningar & projekt lokalt. Balans, flexibla arbetsförhållanden, personlig utveckling och en god hälsa är för oss viktiga faktorer för att skapa långsiktiga och hållbara relationer!

                                  Smarta IT-lösningar för bättre affärer                                                              

OM TJÄNSTEN
Vi befinner oss i en spännande fas med höga tillväxtmål, ökad lönsamhet och ständigt fokus på konkurrenskraftigt värdeskapande till våra kunder. I rollen som verksamhetskonsult driver du tillsammans med teamet implementationen av vårt affärssystem. Du kommer även att utbilda, ge rådgivning samt support till kunden i systemet. Du genomför processkartläggningar och verksamhetsanalyser med fokus på att utveckla kundens verksamhet och processer med hjälp av affärssystemet. Du agerar rådgivande mot kund i process- och förändringsarbetet samt implementerar löpande nya moduler i befintliga installationer.

VEM VI SÖKER
För att trivas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet ifrån en likvärdig roll där du har erfarenhet och god förståelse för verksamhetsutveckling. Du är van vid en konsultroll och tycker att det är motiverande att skapa goda kundrelationer där du samtidigt agerar affärsmässigt i dina projekt. Viktigt är att du känner ägarskap och engagemang för dina arbetsuppgifter och projekt.   

Har du tidigare erfarenhet kring områdena redovisning och logistikflöden i de affärssystem du har arbetat i är det en fördel men inget krav. Det är viktigt att du innehar ett verksamhetstänk och en förståelse för logistik och försäljning.

Din personliga lämplighet är avgörande för att vi ska matcha varandra. I rollen krävs att du är trygg i beslutsfattande, motiverad och engagerad i att uppnå mål samt arbetar mot visionen att vara ”Hallands ledande digitaliseringspartner”. Du är karismatisk och affärsmannamässig i din yrkesroll och värderar trivsel högt på arbetsplatsen. 

VAD VI ERBJUDER
Hos oss på DH erbjuds du möjligheten att utvecklas och kombinera en lysande karriär med en hållbar och inspirerande fritid. Du erbjuds en roll i ett familjeägt IT företag där vi månar om varandra och arbetar tillsammans mot våra högt satta målsättningar. För oss är en god arbetsmiljö en självklarhet för att vara en hållbar arbetsgivare och därmed arbetar vi mycket med diverse hälsofrämjande projekt. Vi arbetar utefter våra värdeord: Glädje, Förtroende och Innovation som är grunden i arbetet mot varandra i företaget samt i våra kundrelationer.

ANSÖKAN
Är du vår nya kollega?

Vi ser fram emot att träffas och höra mer om dig och få berätta vidare om oss, vår kultur och de utmaningar vi erbjuder och står inför!

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen därmed kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Frågor besvaras av Rekryteringskonsult Heléne Stigsson 073 38 16 804 alternativt helene@noft.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

DH Solutions är moderna IT-pionjärer med ett totalerbjudande för lokala och globala företag inom alla branscher. Med stolta traditioner sedan 1972 är vi dessutom Hallands äldsta IT-företag. Vår styrka är gedigen erfarenhet, stort tekniskt kunnande och en kundnära arbetsmodell. Vi skapar långsiktigt kundvärde genom smarta IT-lösningar och skapar nya digitala möjligheter i en allt mer uppkopplad affärsvärld. Genom vår affär och idé vill vi ge våra kunder och samarbetspartner smarta IT-lösningar som ska genomsyras av en hållbar och effektiv utveckling. Vi arbetar långsiktigt med våra relationer och även med vårt sociala engagemang där vi är med och tar ansvar lokalt. För att värna om vår personal vill vi vara en arbetsplats där god arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald är i fokus.

Dela detta jobb

logga
​Vi söker verksamhetskonsult till expansivt IT företag

NOFT