itjobb.se

Wordpressutvecklare sökes

Är du en grym Wordpressutvecklare som älskar att  skapa fantastiska responsiva webbar i världens bästa CMS precis som vi gör så erbjuder vi dig ett makalöst spännande arbete som fullstack utvecklare.

Hos Awave kommer du att arbeta med olika Wordpress projekt - allt från stora internationella e-handelswebbar med woocommerce som är fullsmockade med avancerade integrationer till kampanjwebbar åt kända företag.

Du kommer att jobba agilt i team som tillsammans säkerställer att tekniken ligger i framkant.  Varje team består av  projektledare, UX designer, digital strateg och en utvecklarkompis.

Du blir en unik lagspelare och en viktig resurs i vårt stolta Wordpress team. Förutom att arbeta med alla utmanande kundprojekt så kommer du att vara med och vidareutveckla vårt egna basrep och våra egna systemstöd som vi använder i arbetet.

Vi använder den senaste tekniken i allt vi gör och är alltid öppna för att prova nya lösningar som ligger i framkanten.    

Som medarbetare på Awave kan du förvänta dig innovativa projekt och en företagskultur som präglas av högt i tak och en god balans mellan arbete och privatliv.

Om dig

Du är självsäker i rollen som Wordpress guru och har jobbat med detta ett antal år. Du brinner för att maximera Wordpress plattformens egenskaper och är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ då vi jobbar som ett team.

Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi tillsammans kontinuerligt levererar projekt. Du måste vara nyfiken på att lära dig mer inom ditt kompetensområde och kunna förmedla dina kunskaper vidare. Du vill utvecklas i din roll som Wordpress utvecklare och ser en begräsning som en början till en ny möjlighet!

Du

  • Bor i Stockholm eller någonstans i vårt avlånga land och kan tänka dig att komma till HK någon gång då och då
  • Har flera års erfarenhet av Wordpress frontend
  • Har flera års erfarenhet av Wordpress backend
  • Gärna bra koll på integrationer och SQL
  • Objektorienterad programmering
  • Ser storheten i att arbeta i team med utvecklare
  • Brinner för  att skapa en möjlighet av en begräsning
  • Gillar att arbeta metodiskt och strukturerat

Kontakta oss om du vill ha mer info om tjänsten eller varför inte kliva på direkt och skicka in en ansökan via "Ansök nu"

Här hittar du mer information om Awave som arbetsgivare

VI SÖKER WORDPRESSUTVECKLARE

Ansök nu

Dela detta jobb