itjobb.se

Vi söker en vikarierande Kommunikatör till vår kund i Falun.

Du kommer att vara en del i ett team om tre personer vilka arbetar med företagets interna och externa kommunikation. Stor vikt kommer läggas vid din förmåga att driva projekt, uttrycka dig i text och skapa grafiskt material anpassat för tryck eller webb.

Uppdraget består i att driva och utveckla företagets informations- och kommunikationsfrågor. Företaget har i sitt uppdrag att finnas tillgängliga vid krissituationer, vara en del av samhällsnyttan och verka för ett större Falun. Du kommer producera pressmeddelanden, annonser, broschyrer, skyltar och annat kommunikations/informationsmaterial. Du kommer göra detta både på egen hand och tillsammans med extern samarbetspartner.

Som kommunikatör kommer du att arbeta med hela kommunikationsprocessen från analys av kommunikationsbehov, utformning av strategi och plan till genomförande och uppföljning av kommunikationsinsatser. Du kommer även att arbeta med utveckling av företagets kommunikation i kanaler såsomwebb, sociala medier och kundtidning.

Du har relevant akademisk utbildning och erfarenhet från strategiskt och operativt kommunikationsarbete alternativt annan bakgrund vi bedömer som likvärdig. Du är en digitalt erfaren kommunikatör och kan utveckla relevant och målgruppsanpassad kommunikation för webbsidor och andra digitala kanaler. Du är också van att driva kommunikationsprojekt och kan hantera flera olika projekt samtidigt.

Tjänsten kräver mycket god förmåga att uttrycka sig skriftligt. Du behöver också vara utåtriktad, ha god samarbetsförmåga och lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.

Vi förutsätter att du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Officepaketet och Adobe. Det är också meriterande med erfarenhet i Wordpress och SiteVision. Som person är du ansvarsfull, kreativ, målinriktad, öppen och ärlig. Du har dessutom förmåga att se helheten och vara lyhörd för många olika idéer och synpunkter. Du är också flexibel, strukturerad och trygg i rollen som kommunikatör.

Uppdraget är heltid med start så snart som möjligt och löper fram till 2021-08-30, efter avslutat uppdrag finns det goda möjligheter till anställning hos vår kund. 

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker via vår hemsida, www.lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Ryentorp, 070-3607190.

Vikariat Kommunikatör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb