itjobb.se

Har du ett brinnande intresse för IT och vill kliva in i en roll med mycket eget ansvar? Är du intresserad av att arbeta mot hela Norden med både underhåll och utveckling där du blir ägare av företagets infrastruktur? Då är rollen som Drift- och infrastruktursansvarig tjänsten för dig! Ingen arbetsdag är den andra lik då rollen både innefattar upphandling, service och support samt infrastruktur!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en Drift- och Infrastruktursansvarig till en av våra kunder inom hälsovården. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Företaget har en dynamisk miljö där atmosfären präglas av tillit, mycket frihet under eget ansvar, är högt i tak och alla åsikter tas tillvara på! De erbjuder förmåner såsom tjänstepension, sjukvårdförsäkring, friskvårdsbidrag, 6 veckors semester och en förmånsportal. Innan start kommer en månads introduktion ges där du kommer att få information om rollen, avdelningen och företaget. Du kommer även att få en klinisk grundutbildning för att förstå verksamheten bättre. Här finns möjlighet att resa till kliniker för att få se hands on vad företaget arbetar med.

IT-avdelningen består av ett sammansvetsat team på 3 personer som samarbetar tätt med andra avdelningar via t.ex. gemensamma månadsmöten. Utöver dessa kollegor kommer du att ha intern kontakt med medarbetare över hela Norden.

ARBETSUPPGIFTER

Som Drift- och infrastruktursansvarig kommer ditt huvudansvar vara att driva utveckling och leverans av IT-tjänster och IT-drift inom Norden. Du kommer bli ägare över företagets infrastruktur. Vidare kommer du arbeta med beställning och uppföljning av IT-drift samt ha ansvar för service desk och support.

Du kommer till exempel att:

 • Säkra och bistå med teknisk support till kliniker och användare kring IT-stöd.

 • Leverera IT-tjänster, säkra IT-servicenivåer och IT-drift till de anställda inom de nordiska länderna.

 • Underhålla och bygga infrastruktur där datakommunikation, nätverk och säkerhet alltid fungerar.

Placering är på huvudkontoret i Uppsala men det finns möjlighet att också utgå ifrån Stockholm. Tjänsten passar dig som ständigt strävar efter att förbättra IT- verksamheten och drivs av mycket eget ansvar. Vid intresse finns det stora utvecklingsmöjligheter där det till stor del går att utforma rollen själv och arbeta mot de områden man finner av störst intresse.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av IT- infrastruktur. Du har fått insikt, kännedom och helhetsförståelse av uppbyggad, drift och support.

 • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av support och service inom IT.

 • Känner till beställning och uppföljning av IT- drift.

 • Besitter goda kunskaper i Exchange.

 • Är flytande i engelska och antingen svenska, norska eller danska då dessa språk behövs för att kommunicera ut IT-arbetet internt.

Det är meriterande om du har en högskole- eller universitetsexamen inom IT och tidigare jobbat i systemet Citrix. Vidare är det meriterande om du har förståelse för IT-ekonomiska frågor via tidigare budgetansvar. En merit är också om du har arbetat med beställning och uppföljning av IT-drift. Utöver detta är du som person resultatorienterad, serviceinriktad, analytisk och bra på att samarbeta.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: September, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, 8-17 med möjlighet till flex.

 • Placering: Uppsala, finns möjlighet att utgå ifrån Stockholm.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Vår kund är verksam inom hälsovården och söker nu förstärkning till sin IT-avdelning.

Vill du arbeta i en bred IT-roll med infrastruktur, upphandling, service & support?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb