itjobb.se

Vill du arbeta med backend-utveckling på ett världsledande musikföretag?

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Vill du arbeta med backend-utveckling på ett världsledande musikföretag?

Vår kund söker nu drivna och ambitiösa backend-utvecklare som vill vara med och påverka användarupplevelsen för musikälskare världen över. I rollen får du möjlighet att vara en viktig kugge i utmanande projekt där du tillsammans med seniora kollegor arbetar agilt. Lockar ett företag där teamanda och kvalité är viktiga ledord? Sök idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning backend- utvecklare med passion för kvalité till deras kontor beläget i hjärtat av Göteborg. I rollen arbetar du i team med agila metoder där du till stor del ansvarar för utvecklingen av produkten i backend där målet är att skapa de bästa musikupplevelsen till användarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. På sikt finns det för rätt person goda möjligheter till utveckling inom kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Som backend- utvecklare arbetar du nära seniora kollegor och får möjlighet att bolla tankar och idéer med dessa för att därigenom växa och kontinuerligt utvecklas i din roll. Utefter dina förmågor placeras du i ett team där ditt huvudfokus ligger på utveckling och anpassning av produkten med syfte att bidra till förbättrade funktioner för att bibehålla användare samt attrahera nya. Oavsett vilket team du hamnar i innefattas många olika roller där ni alla arbetar mot gemensamma målsättningar. Genom tät dialog med företagets övriga medarbetare är du med och påverkar både processen samt musikälskares upplevelser världen över.

Du kommer till exempel att:

 • Designa och utveckla backendtjänster i Java

 • Ha det operativa ansvaret för tjänsterna som ägs av ditt team

 • Ständigt arbeta med att förbättra företagets produkt

Tjänsten passar dig som brinner för utveckling och vill vidareutvecklas inom området. Du får möjlighet till personlig utveckling och feedback i ett härligt kontorslandskap där alla hjälps åt för att uppnå bästa resultat. Stor vikt läggs vid att du passar in i gruppen och du kommer vara en viktig kugge i företagets ambition att ständigt utvecklas.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av utveckling inom Java

 • Har erfarenhet av att arbeta i modern infrastruktur

 • Är bekväm i att köra din prorgamvara i Linux-miljö

 • Är bekant med att designa och bygga distribuerade och skalbara system och njuter av att se miljoner användare köra din kod.

 • Har god förståelse för datastrukturer, algoritmer och förstår hur du använder dem för att designa pragmatiska lösningar.

Som person är du prestigelös, initiativtagande och har stor passion att driva samt skapa kvalitativa projekt som överträffar förväntningar. Vår kund och dess medarbetare är övertygade om att en arbetsplats med olika erfarenheter, perspektiv och bakgrund, kommer att leda till en välmående arbetsplats som resulterar i en bättre produkt för sina användare. Passion för musikupplevelsen och att dela denna med världen är utgångspunkten i att lyckas med det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 8-17 (Flex)

Placering: Göteborg

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Dela detta jobb

Vill du arbeta med backend-utveckling på ett världsledande musikföretag?

Academic Work