itjobb.se

Vill du arbeta med databasvård i sommar hos Forsmarks Kraftgrupp AB?

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Vill du arbeta med databasvård i sommar hos Forsmarks Kraftgrupp AB?

Vill du arbeta med databasvård inom erfarenhetsåterföring i sommar? Vi söker nu en sommarjobbare för att arbeta med databasvård med placering i Forsmark. Tjänsten sträcker sig under perioden 15 juni – 3 juli.

Vi erbjuder dig:

Möjligheten att se hur Forsmarks Kraftgrupp arbetar med erfarenhetsåterföring internt på företaget och i samarbete med andra kärnkraftverk. Detta innebär även att du kommer att få en stor förståelse för företaget som organisation och en del insyn i tekniska frågor. Erfarenhetsgruppen arbetar med att koda och skapa trender av inrapporterade erfarenheter, tillbud och olyckor i en databas (ERFKA).

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:

Uppdatera Forsmarks Kraftgrupps erfarenhetsdatabas ERFKA med korrekta uppgifter såväl som databasvård.

Vi söker dig som:

Studerar på gymnasial eller eftergymnasial nivå. Du har god datavana, goda kunskaper i Excel och har ett intresse av teknik och datorer. Det är meriterande med kunskaper i Power BI. Du är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, noggrann, uthållig och vågar fråga.

Placeringsort: Forsmark (finns bussar att ta till arbetsplatsen).

Ansökan:

Skicka in CV och personligt brev senast den 23 februari 2020.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du rekryterande chef Helena Arneberth, ena@forsmark.vattenfall.se

För mer information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Vill du arbeta med databasvård i sommar hos Forsmarks Kraftgrupp AB?

Vattenfall AB