itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du arbeta med ledande AI-utveckling inom träindustrin?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-02

Ansök nu

Vill du arbeta med ledande AI-utveckling inom träindustrin?

Här finns möjlighet att börja hos ett företag som är världsledande på det dem gör och som utvecklar den mest avancerade tekniken som finns på marknaden! Om du är nyexaminerad inom AI och Data, eller junior AI-utvecklare bör du se hit! För de siktar just nu på att utöka sitt utvecklingsteam inom AI och du kan bli deras nästa stjärna!

Om tjänsten

Vår kund är världens största leverantör av avancerade digitala signal- och bildbehandlingssystem för träindustrin och har ambition att vara ledande inom AI-utveckling i branschen. Företaget utvecklar och bygger scannrar för förädling av träprodukter. Tillsammans utvecklar företaget mätsystem som analyserar virke och kontrollerar utrustning i produktionslinjen som sågar virket till lameller för golv, träpaneler, möbler eller liknande, enligt programmerade kvalitetskrav.

På grund av att vår kund är ett mindre globalt bolag så kommer du att ha en varierad vardag, en vanlig dag kan du till exempel skriva C++-kod på förmiddagen för att realisera en ny funktion och sedan testa den i full skala genom att köra brädor i en av R&D-gruppens skannrar på eftermiddagen. Utvecklarna i teamet är ofta med från idé tills att den färdiga funktionen körs i produktion ute hos kund. Kunskapen inom gruppen delas kontinuerligt och de flesta AI-projekt är internationella samarbeten där kunskap och erfarenhet utbyts. Genom interna utbildningsprogram tillhandahålls kurser och det finns också möjligheter till internationellt utbyte. Det är med andra ord en mycket god atmosfär att utvecklas i som AI-utvecklare.

Du erbjuds

 • Stark kompetensutveckling och kompetensdelning inom bolaget

 • Möjlighet att arbeta från idé till färdig produkt

 • Möjlighet att i bolaget göra både en chefskarriär och en teknisk karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior AI-utvecklare kommer du främst att arbeta med att vidareutveckla befintliga AI-verktyg samt även utveckla helt nya AI-verktyg för nya tillämpningar hos företagets kunder. Du kommer i projektform tillsammans med dina kollegor och kunden delta i hela processen från idé till en färdig AI-lösning som passar kunden i fråga bäst.

Du kommer att arbeta på ett företag som teknikmässigt ligger i den absoluta framkanten. Vår kund, och du tillsammans med dem, utvecklar själva sensorteknik från kiselnivå till komplexa, färdiga system vilket spänner över många teknikdimensioner. Genom traineeprogram och interna utbildningsprogram säkerställs det att du kommer utvecklas och integreras för att kunna jobba i såväl tvärtekniska som mångkulturella miljöer.

Vår kund vill att du ska ha ambitionen att bli specialist inom ditt område och du kommer att få rätt förutsättningar och stöd för att ta dig dit!

Vi söker dig som

 • Har en universitetsexamen inom relevant område, antingen är du nyutexaminerad eller med några års erfarenhet av programmering och AI-utveckling!

 • Har erfarenhet av att använda Tensorflow, Tensor RT, PyTorch och/eller liknande AI-verktyg

 • Har goda kunskaper av att skriva högkvalitativ kod i Python genom arbetslivserfarenhet/studier

 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift - samt förstår svenska i tal.

Vi blir även extra nyfikna på din profil om du knackat kod i C++ tidigare, men det är inget krav för att söka rollen!

Som person är du:

 • Problemlösande och analytisk

 • Självgående och initativtagande

 • God samarbetsförmåga och gillar teamwork

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, långsiktig tjänst med goda utvecklingsmöjligheter

 • Placering: Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Vill du arbeta med ledande AI-utveckling inom träindustrin?

Academic Work