itjobb.se

Vill du bli Sveriges första Business Success Manager?

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-11-12

Ansök nu

Vill du bli Sveriges första Business Success Manager?

Här är nu äntligen en spännande roll som är både annorlunda och bred, med en grund av kundsamarbete för att driva framgång, vårda relationen för att få affären att växa och utvecklas, men även ett personalansvar där du kommer att driva ditt eget team och vara en ledare som uppmuntrar en ständig utveckling och en entusiasm inför förbättringsarbete och kompetensodlande.

Den här positionen kräver initiativförmåga, entusiasm, känsla för detaljer, organiseringsförmåga, förmåga att vårda interna och externa relationer och utmärkt känsla för kommunikation. Du behöver en positiv attityd, vara pragmatisk och värdig även i situationer med högt tempo.

Human IT leder organisationer genom sin digitala transformation med hjälp av behovsanalyser och gemensamma kravställningar, och en stor portion roligt! Vi strävar efter att ha en kultur centrerad kring professionell utveckling och en stark vilja att inspirera människor att leverera sitt bästa varje dag.

Din profil
Du är otroligt viktig för oss, vi skulle faktiskt sträcka oss så långt som att säga att din roll är central för  vår tillväxt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att driva våra konsult- och tjänsteaffärer, underhålla & stötta våra befintliga konsulter, och även etablera nya kundkontakter hos befintliga kunder. Du kommer ha det yttersta personalansvaret för ditt konsult-team. Hos oss får du ansvar från dag ett, och du får ett helhetsgrepp om konsultaffärerna. Du kommer att se saker ur flera perspektiv, både ur konsulternas och rent affärsstrategiskt. Rollen kommer innefatta att bygga upp relationer och nätverk med andra företag/leverantörer för framtida affärssamarbeten.

Du kommer att:

 • Vara en god Humanit där du hjälper ditt team att utbilda & utveckla sig genom kurser, pepp och certifikat

 • Agera ledare för det team som jobbar hos "dina" kunder

 • Se och stötta dina medarbetare för att säkra deras välmående

 • Vara ansvarig för att ditt team bokför arbetad tid på samtliga nödvändiga ställen

 • Alltid jobba för att få till en bra matchning mellan konsult/kandidat och kund

 • Arbeta proaktivt med kunden för att bevara affärens framgång och utveckling

 • Äga relationen (och framgångarna) mellan kunden och Human IT

 • Odla ett förtroende hos kunder genom att förstå deras strategier, mål och KPI:er

 • Tänka kreativt när affärsförslag och liknande tas fram

 • Vara kundens röst gentemot Human IT och se till att avtalet speglar kundens behov

Vi tror att det här är du
Vi tror att du kommer med erfarenhet från IT-branschen och ett stort nätverk inom IT-området, gärna i kombination av teknisk kunskap och intresse. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsultchef eller säljare inom IT-konsultverksamhet alternativt IT-lösningar. Vi ser gärna att du har haft personalansvar tidigare och att du är en god ledare. Du har en stabil kommunikativ förmåga och har lätt för att bygga nätverk. Du som person trivs i ett högt tempo och gillar när saker händer. Du tycker med fördel om att arbeta självständigt och motiveras av en affärsfokuserad och resultatorienterad miljö. 

Vad erbjuder vi dig?
Human IT är ett positivt gäng som gillar att ha roligt tillsammans. För oss är det viktigt att alltid hjälpa och stötta varandra längs vägen för att nå framgång. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter samt möjligheten att själv planera sitt eget arbete. Denna roll kan komma att formas efter dina önskemål där du på sikt kan få en mer ledande position i företaget då vi hela tiden växer lokalt men även på våra andra orter i Sverige

Human IT har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har hjälpt företag sedan 2007 och har därför en samlad erfarenhet från en rad olika verksamheter och branscher. 

Våra specialistområden:

 • Digital Transformation

 • Digital Engineering

 • Digital Services

 Vision

A better digitalized world for Humans!

Business concept

As a trusted partner Human IT creates digitalized value by combining great consultants, innovative and proven solutions, and a well-tailored eco-system.

Start: Omgående start med hänsyn till uppsägningstid.
Plats:  Stockholm  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att bli Sveriges bästa arbetsplats. 

Dela detta jobb

Vill du bli Sveriges första Business Success Manager?

Human IT