itjobb.se

Vill du arbeta brett med utveckling och bli en viktig pusselbit i ett företag som präglas av kreativitet och entreprenörsanda? Vill du vara delaktig i Webbhusets framgång och arbeta i en miljö med kompetenta kollegor? Sök tjänsten nu då det är löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Webbhusets räkning en backendutvecklare som kan starta omgående. Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som har utvecklat skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar sedan 1998. Idag är de en av marknadens absolut främsta e-handelsleverantörer. De hjälper sina kunder på vägen från idéstadiet till färdig webshop. Med Magento som plattform, världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform, skräddarsyr de kundens webshop. De har arbetat med Magento sedan 2008 och är Silverpartner och alla deras utvecklare är Magento-certifierade.

Du kommer vara en viktigt del av deras team som består av 23 personer och även erfarna backendutvecklare som du kommer kunna bolla idéer med. På företaget är stämmningen god - de värnar verkligen om deras anställda och är ett företag som gärna hittar på aktiviteter tillsammans och underhåller den sköna sociala gemenskapen som redan finns idag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Webbhuset. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Webbhusets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER

Som backendutvecklare kommer du arbeta i ett team om 3-4 personer som besitter hög kompetens inom området. Projektbaserade uppgifter kommer vara en stor del av din vardag.

Som anställd hos Webbhuset, som sitter i centrala Göteborg, får du en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är satt i fokus. Detta för att behålla en kreativ miljö där de tillsammans skapar nya innovationer för att utveckla deras kunders e-handel. De erbjuder dessutom bra möjligheter för medarbetarna att växa genom kompetensutveckling. Hos Webbhuset finns en stark social gemenskap du kommer att arbeta med ödmjuka och engagerade kollegor.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är nyexaminerad eller som har jobbat något enstaka år inom branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utveckling av webbapplikationer och har goda kunskaper i PHP. Då kommunikationen sker på både svenska och engelska är det ett krav att du behärskar det obehindrat. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av:

  • Elm
  • GraphQL
  • Neo4j
  • Magento

Som person ser vi att du är nyfiken och driven. Du trivs att arbeta i team och är lojal och hjälpsam. Vidare ser vi gärna att du är ödmjuk inför att ta dig an nya uppgifter och utmaningar.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Kontaktuppgifter: songul.cetinkaya@academicwork.se

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som har utvecklat skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar sedan 1998. Idag är vi en av marknadens absolut främsta e-handelsleverantörer. Vi hjälper våra kunder på vägen från idéstadiet till färdig webshop. Med Magento som plattform, världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform, skräddarsyr vi kundens webshop. Vi har arbetat med Magento sedan 2008 och är Silverpartner och alla våra utvecklare är Magento-certifierade.

Vill du jobba med den senaste tekniken?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb