itjobb.se

Vill du sommarjobba som IT-tekniker?

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-04

Ansök nu

Vill du sommarjobba som IT-tekniker?

Här är sommarjobbet för dig som gillar IT, teknik och att hjälpa andra människor. Vi söker dig som är duktig på att planera och strukturera dina arbetsdagar för att på det mest effektiva sättet hjälpa företagets anställda med olika typer av IT-relaterade problem. Du erbjuds en självgående roll med många olika kontaktytor, möjlighet att bygga på ditt CV och få en fot in hos Colly! Vi behöver dig på plats redan den 26 juni, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

Collygruppen marknadsför tekniskt kvalificerade komponenter och funktionslösningar till industrin i Norden inom valda nischer. På IT-supporten jobbar två personer idag som hjälper hela bolaget med IT-relaterade problem. Det är de två personerna som kommer ta emot dig och lära upp dig inför sommaren. Du behöver kunna jobba samtliga av följande datum: 26-28/6, 8/7 - 2/8 och 19-23/8.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker kommer du hjälpa internt anställda på Collys olika bolag med problem som kan dyka upp gällande datorer, affärssystem, och nätverk. Du kommer vara själv på plats vilket ställer krav på att du kan planera dina dagar och har god förståelse för hårdvara såväl som mjukvara. Colly använder Cisco-produkter och jobbar i system som Lime och Monitor. Uppkommer det svårare problem med systemen finns det en support att kontakta.

Skulle det vara så att du har tid över kommer du också få hjälpa till att formulera policys, dokumentera, granska text och sätta rutiner för IT-supporten.

Vi söker dig som

  • Studerar en eftergymnasial utbildning inom IT på minst 50%
  • Har goda kunskaper inom IT, Windows och Linux
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att kommunicera med internt anställda samt jobba med dokumentation. Detta kommer vi se i ditt CV samt under telefonavstämning.

Det är mycket meriterande om du har jobbat i en liknande roll sedan innan.

Som person är du strukturerad, flexibel och serviceinriktad

Övrig information

  • Start: 26 juni

  • Omfattning: Sommarjobb, heltid, 26-28/6, 8/7 - 2/8 och 19-23/8

  • Placering: Raseborgsgatan 9, Kista

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Collys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Collygruppen marknadsför tekniskt kvalificerade komponenter och funktionslösningar till industrin i Norden inom valda nischer. Genom god kunskap om kundernas processer kombinerat med teknisk kompetens ska Collygruppen vara effektiva och lönsamma partners för kunder och leverantörer.

Dela detta jobb

Vill du sommarjobba som IT-tekniker?

Academic Work