itjobb.se

Vill du starta din karriär inom Machine learning?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Vill du starta din karriär inom Machine learning?

Brinner du för teknik som ligger i framkant och vill fortsätta utvecklas inom Machine learning? Har du en ingenjörsutbildning och vill arbeta med en häftig kund som har lång erfarenhet inom moderna tekniker? Vill du dessutom få möjligheten att samarbeta med ett team med blandad kompetens där ni får ett spännande case att jobba med? Läs då annonsen nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tentaql är ett internationellt bolag och har kollegor i olika delar av världen. Företaget arbetar med konsultlösningar har god vana av att hyra ut sammansatta utvecklingsteam med blandad kompetens. Hela teamet kommer initialt befinna sig i Stockholm för att sätta grunden för projekt. I detta projekt kommer du arbeta främst med Machine learning mot en stor kund som kommit långt inom detta område. Teamet består av sju personer och ni kommer jobba i ett långsiktigt projekt. Personerna som arbetar i teamet har mixad kompetens där det alltid finns möjlighet att ta hjälp av kollegor. I teamet arbetar de agilt i sprintar och har scrum kontinuerligt.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Här finns god chans att kickstarta din karriär inom Machine learning – är det någonstans du vill arbeta med Machine learning så är det hos denna kund. Här finns god möjlighet att omsätta dina kunskaper på ett häftigt bolag!

Vi söker dig som

  • Har en högskoleutbildning/civilingenjörsutbildning inom teknik

  • Har erfarenhet av Machine Learning – antingen från din utbildning eller från sidoprojekt där du kan visa dina kunskaper exempelvis i Github eller liknande

  • Har ett gediget intresse för denna roll och motiverar dig väl i din ansökan och genom hela processen

  • Har mycket goda kunskaper såväl svenska som engelska i både tal och skrift

Som person har du en god samarbetsförmåga och har lätt att kommunicera med såväl interna kollegor som externa kontakter. Du har lätt för att lära dig har en god problemlösningsförmåga. Vidare har du en god struktur i ditt arbete och anpassar dig lätt till nya situationer. Du är lyhörd och ser alltid till försöka hitta bästa möjliga lösning på de problem du ställs inför. Slutligen har du ett brinnande intresse för teknik och ser att en roll där du får använda dina kunskaper inom Machine learning är som klippt och skuren för dig!

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid, kontorstider

  • Placering: Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och x önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Vill du starta din karriär inom Machine learning?

Academic Work