itjobb.se

Vill du utveckla 5:e generationens mobilnät?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Vill du utveckla 5:e generationens mobilnät?

Har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik, elektroteknik eller motsvarande och vill vara en del av framtidens utveckling av 5:e generationens datanät? Har du dessutom goda kunskaper i C++ och drivs av att arbeta i nära samarbete med kompetenta och drivna kollegor? Då kan det här vara tjänsten för dig. Vi söker en C++ utvecklare till vår kund på Lindholmen i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning utvecklare med brinnande intresse för programmering. Här utmanas du som utvecklare att ständigt söka ny kunskap för att utveckla dina programmeringskunskaper och på så vis hitta rätt lösningar på de utmaningar du står inför.

Vår kund ligger i framkant inom telekombranschen och utvecklar 5:e generationens mobilnät (5G). Du kommer ingå i ett team som bygger system som har höga krav på prestanda samt tillförlitlighet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och är av långsiktig karaktär. Det finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos kund på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team som arbetar agilt och enligt scrum. Samtliga i teamet är i början av sin karriär vilket innebär att ni får utvecklas tillsammans. Teamen är självgående där ni tillsammans hittar den bästa lösningen på den uppgift som tilldelats. Mjukvaran som ni hanterar är avancerad och ska ständigt utvecklas där ni optimerar lösningar inom telekom

Du kommer till exempel att:

 • Designa, implementera och testa funktionen, produkten och systemet utifrån krav på produktion och kommersiell distribution
 • Arbeta med hela kedjan som mjukvaruutvecklare från design och utveckling till test
 • Arbeta utifrån agila metoder som Lean och Scrum

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datavetenskap, elektroteknik, teknisk Fysik, teknisk matematik eller motsvarande
 • Har ett genuint intresse för mjukvaruutveckling som gärna ger uttryck även på fritiden
 • Har ett genuint intresse för testning och vågar utmana kvalitén
 • Har goda kunskaper i C++
 • Har obehindrade kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du behärskar det svenska språket men det är således inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen där engagemang och driv är två viktiga värdeord. Vi söker dig som har god förmåga att planera ditt och andras arbete där du sätter högt värde på att saker blir korrekt utförda. Vidare är du en kommunikativ och relationsskapande person som genom din prestigelöshet gör dig till en uppskattad person i teamet.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Göteborg, Lindholmen

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Vill du utveckla 5:e generationens mobilnät?

Academic Work