itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetssystem?

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetssystem?

Sokigo söker nu engagerade och drivna systemutvecklare som vill skapa verklig verksamhetsnytta för våra kunder inom miljö- och hälsoskyddstillsyn. Vi arbetar full-stack med agila processer i små team, så vi ser gärna att du trivs bra med det arbetssättet. Huvudsakligen kommer du att arbeta med C# och .NET.

Att jobba som systemutvecklare på Sokigo

Du blir en del av det utvecklingsteam som jobbar för att ta vårt verksamhetssystem för miljö- och hälsoskyddstillsyn till nya höjder. Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och trevliga kollegor, i en platt organisation med öppen kultur som ser till dina behov som individ.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet som .Net utvecklare. Du är intresserad av ny teknik, driven, prestigelös och har lätt för att kommunicera med andra. Du har lätt för att sätta dig in i befintlig kod och gillar att utmanas såväl både nyutveckling som underhållsutveckling. Du är noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Kvalifikationer (meriterande inom parentes)

  • Programmeringsspråk – C#

  • Backend – WCF, LINQ, EF, SQLServer, (Oracle)

  • Webbutveckling – .Net MVC, Javascript, (Javascript bibliotek t.ex React)

  • Verktyg – TFS, (Team City), (Octopus Deploy)

  • Metodik – Scrum

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Vi är en del av det moderna och hållbara arbetslivet – Sokigo har en positiv inställning till att kunna arbeta hemifrån och strävar efter hitta rätt balans utifrån respektive roll och person.

 

Dela detta jobb

Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetssystem?

Sokigo AB