itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

VMware-specialist

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

VMware-specialist

B3 Consulting Group är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och management. Vi är ett etablerat bolag med en stark företagskultur som främjar entreprenörskap och där våra konsulter får stora möjligheter att utvecklas.

Inom segmentet Infrastruktur arbetar vi med ett antal olika företag och organisationer med att förbättra och utveckla deras verksamheter. Efterfrågan på våra tjänster inom detta område är stort och kraven från våra kunder är höga, därför söker vi dig som känner att du, åtminstone delvis, kan identifiera dig med nedanstående beskrivning.

Som VMware-specialist kommer du arbeta med uppdrag inom bl.a. bank, finans, försäkring, offentlig sektor samt större företag. Om du gillar att arbeta i en organisation som värdesätter gemenskap, enkelhet och entreprenörskap så kommer du trivas hos oss. Du har en teknisk bakgrund inom infrastruktur, gärna med erfarenhet som konsult. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av VMwaresprodukter vSphere, vCenter och vSAN. Du har kunskaper kring storage, private cloud-lösningar och/eller nätverkskunskaper. Meriterande är om du även har kunskaper inomVMwares Cloud Foundation och hybridlösningar. Har du dessutom viss erfarenhet från Hyper-V är det ett plus.

Vi på B3 är ett konsultbolag som bygger på konsulter, vilket gör att vi hela tiden sätter konsulten i fokus och det är våra konsulter som är dom viktigaste byggstenarna i vår organisation. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

logga
VMware-specialist

B3 Consulting Group