itjobb.se

Wanted: Grym utvecklare som älskar systemintegration

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Wanted: Grym utvecklare som älskar systemintegration

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Mer om teamet och din roll

Human IT Integration bygger 4:e generationens integrationslösningar för att hjälpa våra kunder att få en smidigare och mer transparent affärsprocess. Våra lösningar och tjänster gör det möjligt för våra kunder att helt outsourca systemintegration och/eller dess processövervakning och helt fokusera på sin kärnverksamhet. Genom att leverera en färdig tjänst till kunden har vi korta ledtider och stor möjlighet att påverka. Vilket innebär att man sparar tid och ökar både kvalitet och effektivitet.

Eftersom vi växer och kraven ökar så söker vi fler som vill hjälpa oss och våra kunder med utveckling, installation och konfiguration men också att svara på kundernas frågor samt att bidra med presale. Vi tror att du brinner för utveckling med hjälp av moderna metoder och tekniker med fokus på molnet och att du är bekväm med .Net och Azure, du är dessutom envis och nyfiken så att det du inte redan kan googlar du dig fram till.

Dina arbetsuppgifter kommer vara support, konsultation, utveckling och presale.

Du som söker

Vi förväntar oss att du har erfarenheter och intresse inom någon eller några av följande teknologier:

  • Mule
  • Biztalk
  • .Net, C#, java och/eller javascript
  • SOA och microservices
  • Azure
  • DevOps

Engelska och svenska i såväl tal som skrift är en självklarhet eftersom du frekvent också kommer att ha kundkontakt.

Ansökan:

Skicka in ditt CV inklusive en kort sammanfattning av vem du är som person genom att klicka på ”ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. 

Vi intervjuar och anställer fortlöpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan idag!

Kontakt

Emma-Lena Gustafsson
Competence Manager, Human IT
emma-lena.gustafsson@humanit.se

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 180 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Wanted: Grym utvecklare som älskar systemintegration

Human IT