itjobb.seWebbanalytiker med affärssinne till snabbväxande logtech-företag  
Shiplink är morgondagens frakttjänst för företag. Vi är ett logtech-bolag som köper in och säljer  transporttjänster till mindre och medelstora företag som kunder. Shiplink anlitar några av marknadens  främsta fraktbolag och har idag 100 aktiva frakttjänster som vi erbjuder gentemot våra kunder. 

Shiplink förenar en modern teknik och strategi för att skapa en ny nivå av kundnöjdhet i vår bransch.  Shiplink har sedan starten nogsamt byggt och utvecklat en egen plattform för att under alla omständigheter  besitta full kontroll gentemot kund och leverantör. 

Företaget står nu inför nya spännande projekt och söker därför en webb- och affärsanalytiker. Vi skall under närmsta tiden stärka oss ytterligare i innovativa projekt med fokus på arbete mot kund och leverantörer.  

Vi erbjuder dig;  
- Ett innovativt och snabbväxande logtech bolag.  
- Arbeta i olika omväxlande projekt med stora delar av företagets olika avdelningar. - Stor möjlighet att vara med och påverka ditt arbete, strategi och projekt.  

Företaget Shiplink;  
Vi är ett företag med stark sammanhållning som älskar att umgås och må bra tillsammans. Vi förespråkar att  ha kul samtidigt som vi gör ett bra jobb. För oss är det viktigt att trivas och bygga en arbetsplats där alla  kan känna sig trygga. 

Företaget sitter i nyrenoverade lokaler med fokus på hög trivsel. Det krävs därför av dig som en del i teamet  att bidra och arbeta för hög trivsel mellan dig och dina kollegor. 

Dina arbetsuppgifter;  
Som webb- och affärsanalytiker kommer du analysera och arbeta med företagets data på olika sätt.  Konstatera samband och utreda potentiella förbättringar gentemot kund, internt  
arbete men också vårt arbete gentemot leverantörer och fraktbolag.  

Mer om dig;  
Vi ser att du är affärsintresserad och nyfiken i din roll. Som person är du analytisk  och gillar att leta insikter och samband. I rollen kommer du ha mycket kontakt   med de flesta inom företaget. Såväl VD som de olika avdelningarna för marknad, kundservice och utveckling.  

Vi ser också att du har en passion för datadrivet arbete och har erfarenhet inom välkända verktyg för analys och databearbetning. 

Intresserad? 
Denna tjänst avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.  
Anställningen är heltid på vårt kontor söder om Stockholm, Sätra industriområde.  Vi ser fram emot att ta emot din ansökan samt besvara eventuella frågor. Skicka  
personligt brev, cv och bild, och kika gärna mer på företaget  www.shiplink.se. 

Vid frågor  
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Fredrik Larsson, tel.  0735220866 alt. fredrik@shiplink.se.

Shiplink / Svenska Handelsgruppen AB 
Storsätragränd 24 
12739 SKÄRHOLMEN

 

Webbanalytiker med affärssinne till snabbväxande logtech-företag

Företag Shiplink
Ort
Utgår

2021-10-04

Ansök nu

Dela detta jobb