itjobb.se

Webbredaktör

Ort
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Webbredaktör

Som webbredaktör med fokus att serva våra 23 länsförsäkringsbolag hos Redaktion och kommunikation är du med och skapar Sveriges bästa kundmöte. Ett kundmöte som skapar trygghet genom enkel och sammanhållen kommunikation i alla kanaler. Trygghet i att veta att vi hjälper våra kunder till en enklare vardag, där vi finns när de behöver oss.  

I den här rollen har du ansvaret för vår ”fast lane-funktion”, och hantera alla ärenden in till Redaktion och kommunikation från våra 23 länsbolag. Det innebär en bred webbredaktörsroll med stor förmåga att hantera en stor mängd varierande ärenden och förmåga att hålla en hög servicegrad. Det innebär också en viktig roll i att utbilda och vidareutbilda våra lokala webbredaktörer i vårt CMS Episerver.  

Om jobbet 

I rollen som webbredaktör driver du, tillsammans med andra funktioner, ett kundmöte som är enkelt, sammanhållet och relevant. I denna roll arbetar du främst på uppdrag av våra 23 länsförsäkringsbolag. Du ansvarar för kundmötet genom att arbeta med text, bild, artiklar och kampanjer för att både inspirera och leda till konvertering av våra kundbesök. Kundupplevelse, målfokus och servicekänsla är nycklar till framgång. Du ska både kunna skapa nya webbsidor och optimera befintliga, och har stor känsla för och erfarenhet av, att arbeta med både text och bild. Du arbetar kreativt och producerar innehåll som du sedan publicerar. Du utbildar i Episerver och supporterar löpande lokala webbredaktörer.  

Redaktionen består av 12 personer. Vi är prestigelösa och hjälper alltid varandra tvärs över individuella ansvarsområden och uppdrag, och är beredda att rycka in där det behövs. Vi har alltid kundhatten på och ser samarbetet med olika enheter och våra länsförsäkringsbolag som en självklarhet.  

Vem är du?  

Du har en bakgrund som digital kommunikatör eller webbredaktör och har en stor erfarenhet av Episerver CMS eller har lätt för att lära dig nya system och att förmedla denna kunskap till andra. Du brinner för det digitala kundmötet och har djup förstående för vad som driver engagemang och kundbeteende digitalt. Du har stor förmåga att hantera en större mängd ärenden, produktionsleda och hålla en hög servicegrad till din beställare. Dessutom är du duktig inom både text och formgivning. Din prestigelöshet och känsla för att bygga gemenskap är en självklarhet.  

Om oss 

Redaktion och kommunikation är den del av Utveckling inom Kund och kanalstöd hos Länsförsäkringar AB. Vårt uppdrag är att möta våra kunder och medarbetare på bästa sätt oavsett kanal 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Mer information och ansökan 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.  

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-06-19

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson

Annika Järund 
Chef
08-588 427 28

Linnéa Niklasson 
Facklig representant Forena
08-588 413 81

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Dela detta jobb

Webbredaktör

Länsförsäkringar AB