itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Webbspecialist med samordningsansvar till ett av världens främsta sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

Webbspecialist med samordningsansvar till ett av världens främsta sjukhus

Webbspecialist med samordningsansvar till ett av världens främsta sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med cirka 15 000 medarbetare. Sjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt. Vi rankas bland världens främsta sjukhus.

Stab Kommunikation vid Karolinska Universitetssjukhuset ansvarar för övergripande strategiska och operativa kommunikationsfrågor och arbetar integrerat med både intern och extern kommunikation samt press- och mediarelationer. Vi söker nu en ny kollega i rollen som webbspecialist till enheten för strategisk kommunikation.

Vi asvarar för intranätet, den externa webbplatsen karolinska.se och ett antal sociala kanaler. I vårt dagliga arbete stödjer vi Teman/Funktioner och sjukhusövergripande prioriterade områden som exempelvis precisionsmedicin och cancer. Vi har ett antal specialistfunktioner, ger råd och stöd i webbutveckling, varumärke och andra kommunikationsrelaterade frågor. På avdelningen finns en rad olika specialister med kompetens inom ett brett område.

Rollen som webbspecialist med samordningsansvar innebär att samordna, planera och följa upp innehåll och strategisk utveckling av sjukhusets digitala kanaler för kommunikation, med fokus på webbplatserna. I uppdraget ingår att vara en länk mellan IT, leverantörer och verksamheter på sjukhuset genom att bland annat bidra i kravställning vid utvecklingsuppdrag.   

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i ett team med andra specialister inom Stab Kommunikation och rapportera till chefen för Strategisk kommunikation. Du planerar och genomför ditt arbete i nära samarbete med övriga medarbetare inom Stab Kommunikation.

 • Du kommer att samordna, planera och följa upp innehåll och strategisk utveckling av sjukhusets digitala kanaler för kommunikation, med fokus på webbplatserna Inuti och karolinska.se. Du kommer även att ha fokus på att säkra användbarheten för våra webbredaktörer.

 • Ditt uppdrag är att operativt driva processer för kommunikation; dels genom att samordna behov och förvaltning tillsammans med IT och externa leverantörer.

 • Du ansvarar för att samordna kommunikationsfrågor kopplade till digital tillgänglighet och digitala lagkrav tillsammans med dina kollegor.

 • Du behärskar analys och strategi samt följer upp relevanta nyckeltal.

Dina egenskaper

 • Du har förmågan att prioritera löpande mellan arbetsuppgifter och kan växla ambitionsnivå beroende på uppgift.

 • Bekant med CMS-funktioner och applikationer. Du har lätt för att sätta dig in i olika system.

 • Pedagogisk, kommunikativ och mycket serviceinriktad.

 • För dig är det lika självklart att ha ett konsultativt förhållningssätt som att planera och arbeta operativt i den mån det behövs.

 • Tycker om att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga färdigheter för tjänsten.

Kvalifikationer

Krav:

 • Högskoleutbildning inom journalistik, medie- och kommunikationsvetenskap, systemvetenskap, marknadsföring eller annan för tjänsten relevant utbildning.

 • Minst tre års arbetslivserfarenhet i en liknande roll.

 • Erfarenhet att leda och driva kommunikationsuppdrag med gott resultat.

 • Förmåga att skapa förtroende, engagemang och delaktighet.

 • Du är utvecklingsinriktad och har en förmåga att sätta samman komplexa frågor till lösningar som går att agera på relativt snabbt. 

 • Erfarenhet av att jobba mot IT och tekniska leverantörer för att skapa och följa upp kravspecifikationer.

 • Du har kunskaper inom UX och servicedesign.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Kommunikation
För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! På https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn SACO Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se Namn Vision Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Webbspecialist med samordningsansvar till ett av världens främsta sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset