itjobb.se

Webbutvecklare

Företag Human IT
Ort
Utgår

2020-06-02

Ansök nu

Webbutvecklare

Just nu söker vi efter fler webbutvecklare till vårt härliga kontor i Malmö. För oss är det viktigt att hitta rätt person. Jag hoppas att du känner att det är du!

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Passar jobbet dig? 

Du tycker om att lära dig nytt och tycker att utveckling är riktigt roligt! Du får gärna ha en relevant utbildning men det är inte ett krav. Våra uppdrag innehåller ofta t.ex. JavaScript (Angular, React, Vue eller Node.js), Bootstrap/uibootstrap, CSS3/SASS, HTML5, TypeScript, REST/JSON, tjänstedesign, konceptutveckling, interaktionsdesign, grafisk design, digitala tillgänglighetskrav, tillgänglihetskrav WCAG (erfarenhet från minst 2.0 är meriterande!) Java eller Ruby, NoSQL, serverprogrammering, molnlösningar och ibland även DevOps/Arkitektur så tidigare erfarenhet av något av detta behövs. Just nu söker vi personer med ett par års erfarenhet som minimum.

Är du social, utåt och tycker om att träffa nya människor? Tycker du dessutom om att lösa problem och ständigt utvecklas - då är jobbet helt rätt för dig.

Anställningsstart:

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

 

Dela detta jobb

Webbutvecklare

Human IT