itjobb.se

a

Webbutvecklare

Företag Trapets
Ort
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Webbutvecklare

I rollen som utvecklare på Trapets blir du delaktig i en spännande utvecklingsresa av ett bolag med produkter i den absoluta framkanten. Våra produkter spänner över flera plattformar/tekniker med avancerade webblösningar och backendtjänster.

Företaget expanderar kraftigt både nationellt och globalt och i rollen ges du möjlighet att bidra till Trapets fortsatta utveckling. Företaget präglas av engagemang, kreativitet och teamkänsla och i tjänsten som webbutvecklare kommer du vara en viktig pusselbit i utvecklingen av våra produkter och dess profil.

Vi söker dig som har

  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Bra kompetens i .Net och C#, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery
  • Mycket goda kunskaper i Svenska är ett krav.

Meriterade är

  • Koll på MVC, SQL, Kunskaper i AngularJS, ReactJS, Bootstrap, TypeScript

Som person är du prestigelös och kommunikativ, du är grupporienterad men är samtidigt självgående och handlingsinriktad. Du trivs i en miljö där kreativitet, egna initiativ och engagemang värdesätts. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Den här tjänsten passar dig som brinner för programmering och som vill ta nästa steg i din karriär med stöttande kollegor i ryggen.

Du erbjuds en spännande utvecklarroll där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, roll och framtid. Du kommer att ingå i ett Agilt utvecklarteam och arbeta nära våra verksamhetsexperter.

Om Trapets AB

Trapets är specialiserat på tjänster och system för automatisk transaktionsanalys och compliance för den globala finansbranschen. Bolaget är marknadsledande i Norden inom övervakning mot penningtvätt/ terroristfinansiering (AML/CTF) och övervakning av värdepappershandel. Trapets kunder utgörs av många av de mest välkända bankerna och finansbolagen i Norden samt kunder i London, Frankfurt, Luxemburg och i Asien. Trapets är mitt i en spännande expansion och nu ges möjligheten för en driven utvecklare att vara en del av vårt team och få vara med i den fortsatta utvecklingen.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings-, annons- och konsultbolag etc. i detta ärende!

 

 

 

 

Dela detta jobb

a
Webbutvecklare

Trapets