itjobb.se

logga

WEBBUTVECKLARE TILL CONTURA/NIBE (FULL STACK)

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-10-11

Ansök nu

WEBBUTVECKLARE TILL CONTURA/NIBE (FULL STACK)

Vi bygger nu upp ett internationellt webbteam med huvuduppgift att hjälpa de olika bolagen i NIBE Group. Vi behöver nu förstärka vårt team med en full stack webbutvecklare med fokus på lösningar för Contura i Markaryd.

Contura är den del av NIBE AB i Markaryd som utvecklar, producerar och säljer braskaminer och skorstenssystem. Contura ingår i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som omsätter drygt 2,5 miljard kr/år, och är marknadsledande i Europa med en starkt växande exportförsäljning. Vi har tillverkat svenska braskaminer i hjärtat av Småland sedan 60-talet och braskaminerna är ett resultat av äkta svensk ingenjörskonst i förening med svensk modern design. Contura är marknadsledande i Sverige på brasvärmeprodukter och en av de ledande tillverkarna i Europa.

Tjänstens placering är i Markaryd (Sverige).

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

I rollen som webbutvecklare utvecklar du webblösningar i nära samarbete med framförallt Contura, men även med andra dotterbolag.

 • Utveckling av anpassade webapps, restapps och moduler i Sitevision CMS.
 • Integrationer mot olika API:er.
 • Utarbetar lösningar, tillsammans med dina kollegor beskriver du vägen fram till den bästa tekniska lösningen.
 • Metodutveckling. du bidrar till att konstant utveckla vår metodik och hur vi jobbar med tekniska lösningar.

OM DIG

För att passa i rollen som full stack-utvecklare bör du vara driven och ständigt vilja utvecklas. Som person är du lugn, van vid att prioritera, är strukturerad och gillar att programmera.

 • Ett genuint intresse för programmering och intresset att växa och utvecklas med nya tekniker tillsammans med oss.
 • Har kännedom om agila projektmetoder och trivs med att arbeta under sådana former.
 • Vill vara med och skapa meningsfull webb för spännande företag.
 • Du är prestigelös och generös med din kunskap och din kod.

 

MERITERANDE TEKNIKER

För oss är inte det viktiga att du kan alla dessa tekniker. Det viktiga är att du har en vilja att lära och en god allmän teknisk förståelse. Andra tekniker än de vi listat kan också vara meriterande.

 • Backend: Goda programmeringskunskaper och god förståelse. Om Java eller .NET (eller något annat) är ditt modersmål idag är mindre viktigt. Men vi tror att du har ett öppet sinne för olika språk.
 • Frontend: CSS (SASS, Less), Javascript, HTML5, React, Vue
 • Databaser: SQL, NoSQL
 • CMS: Gärna erfarenhet från utveckling av plugins, moduler, mallar etc.
 • Kunskap om versionshantering med GIT
 • Det kan även vara meriterande med erfarenhet från Node, PIM, CRM, e-commerce och molntjänster.

 

Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

Välkommen till oss, du också.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 11 oktober. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

 

KONTAKTPERSONER

Catharina Björkman

Ansvarig för Contura marknadskommunikation

0433- 275169

catharina.bjorkman@contura.se

Per Pegard

Webbutvecklare

0433 - 27 35 71

per.pegard@nibe.se

Dela detta jobb

logga
WEBBUTVECKLARE TILL CONTURA/NIBE (FULL STACK)

NIBE AB