itjobb.se

Webbutvecklare till IGoMoon

Ansök nu

Webbutvecklare till IGoMoon

Känns webbutveckling mer som din livsstil och passion än bara ett ”jobb”? Gillar du att koda lika mycket som att möta nya människor, och är du en person som med positiv inställning sprider energi till alla omkring dig? Drömmer du dessutom om att få komma till ett litet utvecklingsteam med en större vision än de flesta andra företag? iGoMoon siktar på att nå månen, ta chansen och var med på deras månresa!

Om tjänsten

Academic Work söker för iGoMoons räkning en fullstackutvecklare som vill jobba med webbutveckling. iGoMoon är hybridbyrån som hjälper företag med digitala ambitioner att ta sig till månen, det vill säga att nå dit de inte ens vågat drömma om att ta sig tidigare. Följ deras månresa. Genom att kombinera webbutveckling med design och inbound marketing transformerar de sina kunders marknadsföring, teknik och digitala närvaro. iGoMoon jobbar med kunder över hela Europa som söker efter ett långsiktigt partnerskap där båda sidor kan utvecklas tillsammans.

På iGoMoon får du möjlighet att vara dig själv, deras företagskultur genomsyras av att din personliga utveckling är i fokus, detta genom internutbildningar och kunskapsutbyte dina kollegor emellan. De är professionella och ambitiösa ut i fingerspetsarna, men inte mindre familjära och härliga att tillbringa dagarna med för det: Här blandas till exempel after work i Humlan med Nintendo 64 på fredagar. Men framförallt så är de ett gäng som trivs i varandras sällskap, och gläds åt vad de åstadkommer. Se mer på Instagram.

Arbetsuppgifter

Ett axplock av dina arbetsuppgifter

  • Hålla möten med kunder, förstå behov och hitta lösningar

  • Arbeta med webbutveckling i flera olika projekt parallellt

  • Leda workshops och möten tillsammans med kunderna

  • Proaktivt hjälpa iGoMoons kunder att vidareutveckla sina tjänster och nå sina mål

  • Arbeta nära CTO och stötta upp med att utveckla och förbättra processer

Vi söker dig som

  • Har minst 1-2 års erfarenhet av webbutveckling

  • Har ett genuint intresse för webbutveckling. Att koda på fritiden är en självklarhet för dig

  • Har goda kunskaper inom PHP, HTML, CSS, JavaScript, Wordpress och/eller Laravel

  • Har kunskap om några av följande: React/Vue.JS/Angular, SASS/LESS, Rest API: er och GIT

  • Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då det är språket du främst kommer använda dig av. Har du dessutom kunskaper i svenska är det meriterande, men inget krav.

Information om företaget


Dela detta jobb

Webbutvecklare till IGoMoon

Academic Work