itjobb.se

logga

Webbutvecklare WordPress/PHP

Företag Construct IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Webbutvecklare WordPress/PHP

Vi söker nya engagerade kollegor som vill vara med på vår expansionsresa och forma Construct IT framåt, det gör vi tillsammans. Hos oss möts du av en familjär, öppen och personlig arbetsplats.

Hur det är hos oss

Du blir del av ett kompetent team som drivs av att leverera kvalité genom att skriva ren och hållbar kod. Vi är väldigt måna om att hitta uppdrag som är anpassade efter just ditt intresseområde, din expertis och även din hemadress. Att vi alla får vardagen att gå ihop är viktigt för oss.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du känner tillhörighet. Inhouse teamet sitter centralt placerade och finns alltid tillhands att bolla med, på vårt kontor eller digitalt. Hela företaget samlas ofta på gemensamma luncher, frukostar, teknikkvällar, workshops etc. Vi satsar på den senaste tekniken och lägger stort vikt vid kompetensutveckling samt intern kompetensöverföring, allt för att du ska utvecklas och känna dig motiverad.

Vem vi söker?

Vi söker efter en erfaren webbutvecklare med kunskap om men framförallt stort intresse för WordPress/PHP samt något JavaScript ramverk. Du får möjlighet att ta rollen som Lead developer för alla våra WordPress kunder.

Vad ser vi att du har för att passa i rollen?

  • Gärna 5 års erfarenhet sedan examen.

  • God erfarenhet inom WordPress/PHP och vill fortsätta utvecklas inom det.

  • Erfarenhet av moderna JavaScript ramverk.

  • Erfarenhet av att arbeta med flera parallella projekt samtidigt.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Webbutvecklare WordPress/PHP

Construct IT AB