itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

WFM Specialist sökes till Responda Group (Kista alt. Eskilstuna)

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

WFM Specialist sökes till Responda Group (Kista alt. Eskilstuna)

Hej!

Jag heter Andreas Broman och jag har sedan 2014 haft förmånen att få leda ett härligt gäng medarbetare som tycker att prognoser, schemaläggning, uppföljning och analys är det roligaste som finns. Tycker du detsamma borde du söka tjänsten som WFM-specialist hos oss!

För dig som inte varit i kontakt med oss tidigare så är vi en leverantör av professionell svarsservice och kundservice för företag och organisationer – faktiskt marknadsledande med 2 200 nöjda kunder, drygt 250 engagerade medarbetare och vi omsätter ca 120 mkr. Vi finns i dagsläget på fyra orter i Sverige: Eskilstuna, Kista, Kalix och Haparanda.

Gunilla Thuland arbetar som planerare på vårt kontor i Kista. Jag bad henne att beskriva sitt jobb och så här sa hon: ”Det finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom Responda Group, till exempel har jag själv arbetat på olika avdelningar i företaget och lär mig något nytt hela tiden. I mitt team jobbar vi proaktivt kombinerat med att hitta lösningar på de utmaningar vi stöter på i vardagen. Vi har en kultur som är öppen och inkluderande. Vi jobbar målstyrt där vi alla anstränger oss för att skapa förutsättningar för fantastiska kundupplevelser. Som WFM specialister/planerare är vi en viktig del i denna målsättning!”.

Om tjänsten

Som WFM specialist kommer du att få ett varierat arbete där du bidrar till både kund- och medarbetarnöjdhet. Du kommer att arbeta med vår bemanning på olika nivåer. Du kommer ansvara för att ta fram volymprognoser och i samråd med mig och HR säkerställer du att vi vid varje tid är rätt bemannade. Du gör även FTE-beräkningar på befintliga och nya uppdrag, följer upp prognoser och utfall och planerar vilka kompetensbreddningar som behöver göras. Du analyserar och tar fram åtgärder för hur vi hela tiden kan bli bättre.

Du kommer även arbeta med operativ arbetstidsplanering, det gäller även schemaläggning för våra telefonister och kundservicemedarbetare. Du verkar aktivt för att nå företagets målsättningar samt för hög kund- och medarbetarnöjdhet och säkerställer efterlevnad av gällande lagar, regler och policys.

Vi arbetar dessutom nu med att byta ut vårt bemanningssystem till Calabrio Teleopti och vi ser gärna att du bidrar med dina erfarenheter och blir vår specialist och superuser i systemet.

Vi tror tjänsten passar dig som:

  • har erfarenhet av arbetet med WFM på ett större contact center
  • har erfarenhet av att ta fram prognoser och rapporter som bygger på stora datamängder
  • är en duktig Excel-användare som brinner för datadrivna analyser
  • har ett stort intresse för olika typer av system, har du tidigare arbetet i Calabrio Teleopti och Power-BI är detta meriterande
  • erfarenhet av personalplanering och personaladministration, gärna från en dygnet-runt verksamhet eller liknande bransch
  • goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Och som person är du troligtvis noggrann och nyfiken och vill hitta nya arbetssätt som förenklar vardagen. Du tar hänsyn till helheten och har en förmåga att förstå hur olika delar av en verksamhet är integrerade med varandra samt ser vikten av samarbete både inom och utanför avdelningen. Du bör även ha förmågan att arbeta strukturerat, både i grupp och självständigt samtidigt som du lägger vikt vid flexibilitet i ditt arbete.

Vårt erbjudande

Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi erbjuder en utvecklande tjänst på en arbetsplats i kraftig expansion. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig del i vår nya resa och framtida tillväxt. Du kommer arbeta med kompetenta och drivna kollegor med hög energinivå i ett dynamiskt bolag. Kontinuerlig fortbildning och karriärutvecklingsmöjligheter som en del i Responda Groups fortsatta expansion.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen kontaktar du Johan Rosenqvist 070-326 78 56 om du har frågor. 

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logga
WFM Specialist sökes till Responda Group (Kista alt. Eskilstuna)

AxÖ Consulting