itjobb.se

Windows Implementation Architect

Företag Visolit
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Windows Implementation Architect

Vill du fortsätta att utvecklas inom Microsofts Cloudtjänster på ett marknadsledande bolag inom området? Har du bred erfarenhet och kunskap inom infrastruktur och IT-drift? I rollen som Windows Implementation Architect arbetar du med olika kunder och kommer i kontakt med olika typer av miljöer där du får chansen att växa inom tekniken. 

DIN VARDAG

Som Windows Implementation Architect på Visolit får du en stimulerande vardag där du får vara med och bygga, påverka och göra skillnad. Du hamnar på ett framgångsrikt bolag som är marknadsledande inom Cloud och Sourcingtjänster och du ska samarbeta med övriga specialistfunktioner inom Visolit i varierande projekt där du ingår både som expert och som projektresurs. I många projekt har du en nyckelroll att skissa på lösningen och ta fram en plan tillsammans med projektledaren att förbättra och effektivisera kundens IT-miljö. Rollen innebär att du deltar i projekt med Microsoft som grund och uppgifter innefattande allt ifrån implementation av nya kunder, design, konfiguration, rådgivning till teknisk dokumentation.

VEM ÄR DU

För att trivas I rollen tror vi att du har några av följande:

  • En bred teknisk bakgrund inom Microsofts produktsortiment (Azure, Active Directory, Exchange etc.)
  • Mycket god kunskap inom Windows server och IT-drift
  • Erfarenhet av virtuella plattformar som VMware och Hyper-V
  • Automatiseringsvana och kunskap inom Powershell
  • Tidigare erfarenhet av implementationsprojekt
  • Erfarenhet av Cloudtjänster

Vi ser att du som person är drivande, resultatinkriktad och nyfiken, och du kan planera din egen tid för att komma i mål med flera projekt som fortlöper samtidigt. Det är meriterande om du har tidigare bakgrund inom sourcing-branschen, jobbat i olika miljöer samt med förändringsarbeten.

OM VISOLIT

Visolit är Nordens ledande leverantör av intelligenta molntjänster, säkerhet och infrastruktur för små och medelstora företag. Vi erbjuder moderna molnlösningar och drift från våra egna och säkra datacentraler i Oslo, Stavanger och Stockholm.

Visolit har en omsättning på över 2,6 Miljarder kronor med cirka 1200 anställda. Kontor finns på 11 platser i Norge och Sverige med huvudkontor i Asker i Norge. I Sverige utgår Visolit från Kista, dock med planerad flytt till Solna i Q1 2020. Oavsett vilka IT-utmaningar som kunden står inför ska Visolit vara partnern man föredrar. Detta gäller både teknikutveckling, digitalisering och resan till molnet. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå gemensamma mål, och möjligheterna som kommer med förändring och utveckling.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alina Pavlenko på 070 508 59 16 eller alina.pavlenko@sigma.se. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag. Välkommen med din ansökan via denna länk!

 

Dela detta jobb

Windows Implementation Architect

Visolit