itjobb.se

Windows Remotetekniker / Supporttekniker / 1st-line / IT-support

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Windows Remotetekniker / Supporttekniker / 1st-line / IT-support

Har du stort intresse för IT och vill utvecklas inom branschen? Modis Göteborg söker nu efter Windows Remotetekniker som vill bli en del av vårt konsultteam. Detta är en möjlighet för dig att tillsammans med oss ta nästa steg inom IT och få en gedigen erfarenhet inom branschen. Detta kan vara nästa spännande uppdrag för just dig.

Hur ser din dag ut?

Som Windows Remotetekniker kommer du ta emot samtal från interna aktörer där komplexiteten på deras frågor gällande IT varierar, allt ifrån användar- och lösenordshantering, Microsoft Office, Windows till Active Directory och VPN-problem. Din arbetsuppgift är att på ett pedagogiskt vis supportera dem och hjälpa de interna aktörerna att komma fram till lösningen på sitt problem. Du sitter med teamet i ett öppet kontorslandskap och supporterar interna aktörer till ett stort bolag. Till din hjälp finns det en väletablerad kunskapsdatabas där du kan finna svar på de flesta problemen. Dessutom påbörjas anställningen med två veckors utbildning. Det gäller framförallt att vara serviceinriktad och nyfiken i denna rollen.

Start 11/3

Omfattning: 100%

Placering: Torslanda

Arbetstider: Kontorstider

Vem trivs här?

Du har någon form av IT-bakgrund, antingen via gymnasienivå eller YH/KY utbildning alternativt om du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roller. Du drivs av att leverera hög service och god kvalité. Telefon är ditt främsta arbetsverktyg så du bör känna dig bekväm med detta. Våra interna aktörer är svensktalande vilket innebär att även du ska kunna svenska obehindrat i både tal och skrift. Framförallt söker vi någon som har ett stort IT-intresse och motiveras av att hjälpa andra. Serviceerfarenhet ses dessutom som mycket meriterande.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Nyckelord

Supporttekniker, 1st-line, Windows Remotetekniker, IT-support, IT, Juniora supporttekniker, Servicedesk, Service desk analyst, Kundtjänst, Helpdesktekniker, First Line, First Line supporttekniker, First Line support, Teknisk support, Supportmedarbetare, IT-supporttekniker, IT supporttekniker, IT support, Helpdeskansvarig, Juniora supportteknikermedarbetare, Kundtjänstmedarbetare, 1st line support, 1:st line supporttekniker, Serviceenheten, Kundservicepersonal

Dela detta jobb

Windows Remotetekniker / Supporttekniker / 1st-line / IT-support

Modis Sweden AB