Nätdriftsoperatör till Transtema

Företag: Transtema Network Services

Ort: Jönköping

Omfattning: Provanställning

Om tjänsten

Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät. Transtema Network Services ingår i Transtema Group. Montico anställer dig och följer dig hela vägen mot en eventuell fast anställning. Vårt mål är att matcha rätt person till rätt plats.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en nätdriftsoperatör som främst hanterar inkommande ärenden. I rollen som nätdriftsoperatör arbetar du tillsammans med ett par kollegor i en funktionell enhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Övervakning: larmhantering och analysering
  • Via inkommande telefonsamtal stötta tekniker och bistå med information
  • Skapa arbetsordar i det centrala ärendehanteringssystemet
  • Boka ut tekniker vid akuta larm
  • Bevaka och följa upp ärendena


Som medarbetare hos Transtema kommer du att ges möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Vi söker dig som

Som person är du lösningsorienterad, analytisk och har en bra slutledningsförmåga. I och med att du dagligen har kontakt med tekniker, både över telefon och mail, så ser vi gärna att du är serviceorienterad och har ett ödmjukt och tillmötesgående förhållningssätt. Att kommunicera, ta beslut och arbeta strukturerat är något du känner dig bekväm med. För att du ska trivas i rollen som nätdriftsoperatör bör du vara förändringsbenägen och kreativ.

En vilja att utvecklas och lära sig inom området är en förutsättning för att du ska lyckas i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet från servicearbeten och/eller kundsupport är detta meriterande. För denna tjänsten krävs det att du är tekniskt intresserad, har en mycket god datavana, talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Julia Persson
facebookCreated with Sketch.